Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, előfordult már veletek hogy munkahelyen nem bírtátok tovább és magatokhoz nyúltatok?
Mostanában egyre jobban izgat ha munkahelyen csinálhatom, régebben sosem gondoltam erre aztán egyszer megtörtént és azóta egyre inkább izgat ha csinálhatom. Talán a lebukás veszélye vagy mert tudom hogy "nyilvános" helyen vagyok sokkal jobban élvezem mint otthon. Persze nem az íróasztalomnál hanem a női wc-ben. Csak egy helység van a nőiben így olyankor nincs más bent velem.
L 28
És mennyi idő alatt végzel?
Nem hiányolnak a kollégáid?
:)
És volt már hogy bement valaki a mosdóba miközben már épp a célodnál voltál?
Mire szoktál gondolni közben?
Van egy munkatársam akire nagyon rá vagyok gerjedve. Ha elmegyek mellette és megérzem az illatát már tocsog a puncim. Sajnos kapcsolatban él a pasi.
Van hogy nem bírom tovább a feszültséget és a női wc-ben könnyítek a helyzeten. Ilyenkor max 2 perc alatt elélvezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!