Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, előfordult már veletek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, előfordult már veletek hogy munkahelyen nem bírtátok tovább és magatokhoz nyúltatok?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre jobban izgat ha munkahelyen csinálhatom, régebben sosem gondoltam erre aztán egyszer megtörtént és azóta egyre inkább izgat ha csinálhatom. Talán a lebukás veszélye vagy mert tudom hogy "nyilvános" helyen vagyok sokkal jobban élvezem mint otthon. Persze nem az íróasztalomnál hanem a női wc-ben. Csak egy helység van a nőiben így olyankor nincs más bent velem.

L 28

2019. jan. 28. 09:07
 1/8 anonim ***** válasza:

És mennyi idő alatt végzel?

Nem hiányolnak a kollégáid?

2019. jan. 28. 09:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Elofordult.😊
2019. jan. 28. 09:18
 3/8 A kérdező kommentje:
nem több 10 percnél, és nem hiányolnak :)
2019. jan. 28. 09:26
 4/8 anonim ***** válasza:

:)

És volt már hogy bement valaki a mosdóba miközben már épp a célodnál voltál?

Mire szoktál gondolni közben?

2019. jan. 28. 09:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Van egy munkatársam akire nagyon rá vagyok gerjedve. Ha elmegyek mellette és megérzem az illatát már tocsog a puncim. Sajnos kapcsolatban él a pasi.

Van hogy nem bírom tovább a feszültséget és a női wc-ben könnyítek a helyzeten. Ilyenkor max 2 perc alatt elélvezek.

2019. jan. 28. 09:40
 6/8 A kérdező kommentje:
igen, nálam is hasonló a helyzet,főleg férfi kollégáim vannak és szeretnek bókolni vagy épp kétértelmű megjegyzéseket tenni :) látom rajtuk hogy célozgatnak és ez izgató, plusz van egy 30-as pasi, neki öltönynadrágon keresztül is látni hogy mekkora a szerszáma :) legtöbbször ilyenkor tör rám a bizsergés :P
2019. jan. 28. 09:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Bár én pasi vagyok, de egyszer-kétszer velem is előfordult :D Bár én a mosdóban intéztem mindig
2019. jan. 28. 09:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Mért adod ki magad nőnek ?...
2019. jan. 28. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!