Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak szexre kell egy nő, akkor miért baj, ha van esze
is?
Figyelt kérdés
Ne értsetel félre, nem magamról "beszélek".
Egy ismerősömmel írogatok pár napja. Eléggé megnyílt és azt írta nemrég, hogy az egyik nővel, akivel szexelni fog az a baj, hogy okos.
Számomra nem írt elfogadható okot, hogy miért baj, ha egy nő okos. Szerinte az okos nő elmondja mindenkinek, hogy szexeltek, mit csináltak meg ilyesmi.
Egy okos nő szerintem nem tesz ilyent, ez aljasság.
Nem az a baj, hogy a nő okos, hanem a srác túl buta.
2019. jan. 27. 14:05
2/11 anonim válasza:
szerintem nem a nővel van gond
vagy lehet a srác csak buta nőket szeret, mondjuk inkább engem ez érdekel, hogy mégis mi a jó egy buta nőben? :D
oké nem kell nagy feneket keríteni neki, de azért akivel dugok tudjak már beszélgetni egy kicsit előtte, utána nem?
vagy ez a lyukba be lyukból ki és csá kategória? :D
F
2019. jan. 27. 14:10
3/11 anonim válasza:
Én már hallottam férfi ismerőstől olyat, hogy csak szexre jobbak a butácska nők, mert nem kérdeznek, agyalnak túl sokat, ellenben sok mindent meg lehet velük csinálni a szexben.
2019. jan. 27. 14:13
4/11 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, tehát nem tudom. Csak "meghallgatom", amit elmesél. Nekem furcsa, hogy az okos nő nem jó szexpartner, mert lehet több befektetett energiát igényel, de egy bolondot lekoptatni lehetetlenség. Gondolom én.
2019. jan. 27. 14:14
5/11 anonim válasza:
Az a jó ha van esze, mert legalább tudja mit akar.
2019. jan. 27. 14:18
6/11 anonim válasza:
buta nőt biztos könnyebb ágyba vinni és rávenni dolgokra
tudod van az a "bölcsesség":
Csúnya lánynak mond, hogy szép,
Szép lánynak mond, hogy okos,
Okos lánynak ne hazudj!
2019. jan. 27. 14:20
7/11 anonim válasza:
Mert az okos nőket nem lehet átcseszni
2019. jan. 27. 15:39
8/11 anonim válasza:
Engem nem zavarna hogy a nő a lány okos mert én szeretek beszélgetni is mert csak nem állatok vagyunk hogy találkozunk aztán bumm. És nem a végzettség számít.. De valahol izgató is egyszer volt úgy hogy együtt leszek egy informatikus nővel csak nem jött össze de az kimondottan izgatott hogy amiről nekem csak valami kevés információm volt azt ő vágta nagyon is..
2019. jan. 27. 15:42
9/11 anonim válasza:
Az okos nőkkel általában több a "probléma", nem lehet őket úgy irányítani, több konfliktus alakulhat ki, stb. Én így látom a helyzetet, mondom ezt úgy, hogy kifejezetten irritálnak a hülye, üresfejű nők, akikkel még szexelni sem szexelek szívesen.
2019. jan. 27. 15:44
10/11 Mkdir válasza:
Az ismerősödnek kisebbségi komplexusai vannak nem tudna mit kezdeni egy okos nővel mert az tudja mit akar, van saját akarata, véleménye... Stb
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!