Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen kinezetű, személyiségű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kinezetű, személyiségű fiú kell nektek, alkalmi szexre lányok?

Figyelt kérdés

Milyen fiút választotok ilyenkor?

Mi számít ilyenkor előnynek?

2019. jan. 24. 11:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha csak kaland akkor az a tipikus “alpha hîm” magas izmos sármos borostás/szakállas magabiztos de ez csak kalandokra vonatkozik
2019. jan. 24. 12:30
 2/5 anonim ***** válasza:

szerintem pontosan tudod, hogy milyen pasinak van esélye, hiszen minden nap találkozol azokkal TVben, magazinokban, akikkel a nők fantáziálgatnak.

Te most szerintem könnyű kiskaput keresel nőktől, hogy "figy, ha így hordod a hajad, akkor bukunk rád"

Nem, légy ápolt, sportos, egészséges, humoros, lehengerlő, aktív és kapsz magadnak lányt

2019. jan. 24. 12:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Sportos alfa hím. Vékony magukat jóképű pasinak hívó szerencsétlenek kíméljenek.
2019. jan. 24. 17:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha ezt megkérdezed, akkor biztosan nem têged.

Ezt nem lehet tanulni vagy "csinálni"

Vagy buknak rád a csajok vagy annyira felejtős mint világbéke.

2019. jan. 24. 17:42
 5/5 A kérdező kommentje:

Csak amiatt kérdezem mert élőben sosem jött össze egy csajjal sem de neten már több csajt is találtam szexre :)

És nem vagyok alfa him pedig.

2019. jan. 24. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!