Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes az alkalmi partnerem. Szerintetek tőlem terhes?
2 hete szexeltünk, pontosan 12.-én. És ma írt hogy terhes valószínüleg tőlem. De nekem ez kicsit gyanus. Egyrész volt rajtam gumi. Másrészt meg elég könnyen lefekszik fiúkkal, tehát gondolom volt több fiúval is rövid időn belül.
Meg nekem az nagyon fura hogy 11 napon belül megfogant, és a teszt már ki is mutatja.
Csak 1x voltunk együtt.
Apasági tesztet nem akar, én meg azt mondtam hogy amíg ki nem derül hogy tényleg én vagyok az apuka addig nem foglalkozom vele, mert ugye nem biztos hogy tőlem van.
Na végre, legalább van annyi eszed, hogy nem dőltél be.
Most szólok, hogy hatalmas cirkusz lesz, hogy mi az, hogy te meggyanúsítod, de ne foglalkozz vele.
Nem a tiéd, kész.
A beágyazódási időszak 7-12 nap.
Tehát a teszt 12 nap után márbiztos eredményt tud mutatni.
lehetséges a 2 hét, ha pont a termékenység fázisban voltatok, és nemrég kellett volna megjönnie neki, de nem jött, ezért tesztet csinált és pozitív (ami még nem jelent semmit, lehet ál-pozitív), akkor lehetséges
de persze ha gumi volt rajtad akkor esélyesebb valaki más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!