Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 20 évesen MIT akartok feldobni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 évesen MIT akartok feldobni a szexuális életeteken?

Figyelt kérdés

Őszintén?

Tegyük fel 2-3 éve vagytok együtt.(az életkor miatt felt3telezem)

Ha már most uncsi, mi lesz később???

Bónuszkérdés: Miét csak csajok îrják ki 99%ban ezt??

2019. jan. 27. 11:55
 1/10 anonim ***** válasza:
37%

Mert korán kezdik !

Engem több 13-14 éves csaj leszopott anno mikor én 18 voltam.

2019. jan. 27. 11:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha 20 éves már fel kell dobni a szexet,akkor ott már nagy bajok vannak.
2019. jan. 27. 12:02
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
Mi baj azzal,ha az ember néha feldobja egy kicsit a szexuális életét független a kortól és,hogy mennyi ideje vannak együtt? Attól,hogy valaki 20 éves és x ideje él párkapcsolatban nem dobhatja fel a szexet egy kis extrákkal csak a 30-40évesek? Nem hiszem,hogy amiért egy kis extrát akar valaki belevinni az rossz lenne vagy gond.
2019. jan. 27. 12:03
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Ez a kapcsolat végéhez vezető agónia jellegzetes nyitókérdése.
2019. jan. 27. 12:26
 5/10 anonim ***** válasza:
37%

Én szívesen feldobom az asszonyt a magasba :D

Nálunk semmi baj a szexszel. Meg mi változatosan is csináljuk alapból. Már elég sok helyen csináltuk, ahol épp ránkjön. 3 éve vagyunk együtt, és ez a mai napig így van.

Én 25F párom 20L

2019. jan. 27. 12:26
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
Én mondjuk meg csak 18 vagyok, de a párom idősebb nalam. Köztünk teljesen jó a szex, már második éve vagyunk együtt. Szerintem azoknak nemn baj ha fel akarjak dobni akik egy fér képen csináljak mindig. Az tényleg unalmas, de mi mindent ki próbálunk ami csak eszünkbe jut. Bármit meg tudunk beszélni ilyen terén is, szerintem a kommunikáció hiánya vezet a legtöbb esetben a rossz szexuális élethez:D
2019. jan. 27. 12:34
 7/10 anonim ***** válasza:
32%

5ös vagyok.

Mi baj a válaszommal, hogy le lett pontozva? :D

Vagy azok pontoztak le, akiknek nincs szexuális életük? Szar lehet. Nem az én hibám, hogy nekem jó az asszonnyal nektek meg nem vagy nincs kivel jónak lennie :D

2019. jan. 27. 12:49
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Rossz partnert választottak
2019. jan. 27. 12:49
 9/10 anonim ***** válasza:
52%

Hát, 20 évesen is bele lehet unni. Pl ha mindig egy pózban csinálják, vagy mindig ugyanaz a forgatókönyv. Volt anno olyan ismerősöm, aki hirhedten nagy r.banc volt, mert soha senkivel nem élvezte. Kiderült, hogy nem szerette az orált se adni, se kapni, és csak misszionárius pózban volt hajlandó szexelni. Na, neki lett volna mit feldobni.

Egyébként kortól független is lehet valakinek unalmas, vagy izgalmas a szeretkezés.

2019. jan. 27. 13:36
 10/10 anonim ***** válasza:

"Mi baj azzal,ha az ember néha feldobja egy kicsit a szexuális életét független a kortól és,hogy mennyi ideje vannak együtt? Attól,hogy valaki 20 éves és x ideje él párkapcsolatban nem dobhatja fel a szexet egy kis extrákkal csak a 30-40évesek? "

Mert hamar kiégnek, ha feltornásszák az ingerküszöbüket.

2019. márc. 2. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!