Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy statisztikai kérdés.10 böl hány nő szeret szopni? Min 10 válaszolo lányra számitok. Tehát?
Figyelt kérdés
2019. jan. 26. 18:12
21/25 anonim válasza:
Izgat a párom izgalma, meg hogy premier plánban láthatom, ahogy elélvez (és érezhetem is). Szóval igen, szeretem, mivel őt is szeretem és örömet akarok okozni neki.
22/25 Boszorkány_ válasza:
Szopás ki nem maradhat. Persze hogy szeretek. 20L
23/25 anonim válasza:
Az exem minden alkalommal ezzel kezdett. Még állva csókolt, hozzám nyomta a mellét, és amikor érezte a hatást, lerántotta a cipzárat, benyúlt, kivette a farkamat, letérdelt, és hevesen szopta egy percig. Azt mondta, hogy ez izgatja föl a legjobban. De amikor az ágyban voltunk, már nem volt türelme hozzá, inkább csak azért csinálta, hogy a második alkalommal is felállítsa. Elélvezésig nem csinálta, csak ha már annyiszor elment, hogy már elég volt neki. Időben szólnom kellett, a spermát undorítónak találta.
Pedig iszonyúan ragaszkodott hozzám. Most akkor mit mondjak, szeretett szopni, vagy sem? Ja, és hiába tanítottam, sose tudta igazán megtanulni, mi a jó nekem,
25/25 anonim válasza:
Én szeretek szopni (de nem akárkit, csak a páromat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!