Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Statisztikai cáfolat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Statisztikai cáfolat?

Figyelt kérdés

Hogy van az hogy sokaknak már csak véletlenből összejön a baba egy alkalom után is akár, de másoknak meg sehogy sem?

Mi mindig óvszer nélkül vagyunk előjátékot illetően, sőt gyakran megszakításos (kb 10-ből 2x) módszerrel védekezünk de az eddigi 3 év alatt kb heti 1 szex mellett semmi, nem értem, mindig azt mondják milyen nagy az ilyesmi mellett a baba, statisztikailag viszont nálunk nem így van.

Mik lehetnek ennek az okai?

Lehet hogy velünk van a baj, vagy ez normális?

2016. ápr. 4. 12:05
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Ti vagytok a normálisak. Babád akkor lesz ha beléd élveznek. Mivel ezt elkerülitek, így nem lesz. Ilyen egyszerű. A többi csak duma. A sok 20-30 éves (irigy) szűz terjeszti ezt, meg kb. ide lehet venni a füllentéseket, hogy időben kivettem mégis összejött a baba. Közben pedig dehogy vette ki!

Pont úgy mint mikor azért akar valaki eseményutánit venni, mert kiszakadt az óvszer. Egy óvszert rohadt nehéz kiszakítani. Pusztán arról van szó, hogy eszébe sem volt védekezni és utólag próbálja magát jó színben feltüntetni.

2016. ápr. 4. 12:15
 2/10 anonim ***** válasza:
első te miről beszélsz?? igenis teherbe lehet esni könnyen a megszakításos védekezéstől, szerintem ez főleg szervezettől függ ami mindenkinek más. valaki könnyen teherbe esik ha akar gyereket akkor is, valaki meg nehezebben s évekig nem jön össze a gyerek beleélvezéssel sem! kérdező lehet te olyan fajta vagy akinek nehezebb megtermékenyülni, ez a szerencsésebb eset. a megszakításos módszer kb. olyan mint az orosz rulett, ha szerencséd van megúszod ha nincs akkor jön a gyerek. és mi az,hogy nem szakad ki a gumi?? #1 szerinted mindenki hazudik aki azt mondja kiszakadt? hát nagyon nem, egyszer nálunk is kiszakadt pedig előírás szerint használtuk és inkább vettem esemény utánit mert utálom a gyerekeket és nem vagyok olyan buta,hogy kockáztassak. fontosabb a biztonság.
2016. ápr. 4. 12:44
 3/10 A kérdező kommentje:
#1 #2 koszonon a valaszaitok, akkor is ha a velemenyetek nem egyezik :)
2016. ápr. 4. 13:47
 4/10 anonim ***** válasza:

Öcsém is így volt vele, hogy megszakítás mellett sose esett teherbe a felesége, de mikor akarták, akkor elsőre.

Aztán kiderült, hogy meddő csórikám, még a két gyerek se tőle van.

Van, aki szerencsés, van akinek elsőre besikerül.

Ha ez ilyen hatásos lenne, a régi paraszt családoknál se lett volna 8-10 gyerek. Akkor is tudták, hogy készül. Gumi még tabletta viszont nem volt.

Csináld, ha neked megfelel, de egy kur.va szavazok ne legyen, ha becsúszik. Mert ott kezdődik a gond.

2016. ápr. 4. 13:50
 5/10 A kérdező kommentje:
#2 hogy ertetted azt hogy attol fugg kinek milyen a szervezete, mi lehet a kulonbseg? Igazabol azert fura mert mind az en, mind a ferjem szulei mondhatni konnyen bekaptak a legyet, azaz tul konnyen osszehoztak a babat, azt felteteleztuk nekunk is osszejon majd ugymond veletlenbol minden probalkozas nelkul :) csak ezert is kerdeztem ra, ilyenkor kezdjunk aggodni vagy atlagosnsk mondhato a dolog :)
2016. ápr. 4. 13:56
 6/10 anonim ***** válasza:

Nálunk ez a megoszlás az ismerősök között van :D Vagyis előfordul minden...

Az első ismerős páros: évekig gond nélkül alkalmazták a megszakítást és nem volt gond.

Később amikor babát akartak, nem jött össze, akkor derült ki, hogy a lánynak lusták a petefészkei és van egy pici hormongondja, a srácnak pedig kevés a spermaszáma.

Viszont van aki termékenyebb (második párosnak fogamzásgátló+megszakítás mellett sikerült be az első gyerek...) és van spontán peteérése és esetleg a férfi előváladéka több spermiumot tartalmaz.

A harmadiknál a csaj szedi a fogamzásgátlót, néha 3-4szem is kimarad egy hónapban és nincs gondjuk.

Nálunk a fogamzásgátló 7éve gond nélkül működik, sose alkalmaztunk mellé megszakítást.

Tesóméknál lassan jött össze a baba, pedig mindketten egészségesek.

2016. ápr. 4. 14:39
 7/10 anonim ***** válasza:

Még annyit tennék hozzá, hogy nekem a nőgyógyász megmondta hogy 50% esélyem van arra, hogy elsőre, spontán összejön, mert visszamaradt tüszőim vannak, ha nem sikerül akkor egy kis stimulálásra lesz szükség, de ennyi.

Anyukáméknál az idősebb tesóm 2 év alatt jött össze, hormonkezelés kellett hozzá, a másik tesóm simán amikor tervezték, én fogamzásgátló mellett (kihagyott 2 szemet anyu és előtte nagyon sokat fogyott, kb 20kg-ot, így nem volt megfelelő neki a gyógyszer már mint kiderült). Érdemes ez az egész :D

2016. ápr. 4. 14:43
 8/10 A kérdező kommentje:
Szerintetek van annak valami eszlelheto kulso jele ha egy no vagy ferfi meddo vagy valamiert nehezen termekenyitheto?
2016. ápr. 4. 14:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez az oldal teljesen bolondok háza és az itteniek véleménye nem tükrözi a valóságot általában. De elmondom miért. Eddig 11 lánnyal volt szexuális kapcsolatom az életben. Mindannyian 16-21 év közöttiek voltak és a nagy többségük értelmes, intelligens lány volt, akik komoly kapcsolat után érdeklődtek és vagy egyetemisták voltak vagy pedig annak készültek.

A 11-ből:

3-mal nem használtuk semmit és beléjük is élveztem, mert szedtek valamit

6-tal az első pár alkalommal látszatra felhúztam, de aztán mikor elhagytam pár aktus után, ők sem szóltak és hagyták óvszer nélkül. Aztán mindig kihúztam a farkam elélvezés előtt

2-vel használtam mindig óvszert, mert ebben hajthatatlanok voltak

Tehát:

Itt ezen az oldalon, ebben a kategóriában 10-ből 9 nő óvszerbolond. A valóságban viszont 10-ből 9 előbb-utóbb (max 1 hónap után) engedi hogy lefeküdj vele óvszer nélkül.

(Hozzátenném, nem vagyok meddő, mert akik tartós kapcsolataim voltak lányok, azok korábbi tartós barátokkal sem használtak óvszert és tőlük sem estek teherbe. Sőt, télen még szűrésen is voltam és semmi bajom)

22/F

2016. ápr. 4. 15:04
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért olyanokról se hallottál, hogy alacsony spermaszám vagy nem elég mozgékonyak a hímivarsejtek? Női esetben meg sokkal bonyolultabb problémák lehetnek. Persze a legtöbb embernél elvileg minden rendben van, DE érdemes utánaolvasni, hogy az utóbbi idők divatja (csőgatya, boxer stb.) miatt magasabb hőmérsékleten tárolódik a hímivarsejt, ami rontja a minőségét. A tartósítószerekről meg már ne is beszéljünk.

Szóval már lassan örülni kell, ha összejön a gyerek, amikor egy pár akarja.

Senkinek se muszáj elhinni, hogy teherbe lehet esni az előváladéktól, megszakításos módszerrel, de el kell menni a szülészetre beszélgetni a kismamákkal, hogy jött össze. Nem reprezentatív a gyakori közönsége. Itt mindenkinek félméteres farka van, két órát bírja naponta 6x és C-s mell alatt nem is létezik nő.

Akinek eddig "szerencsés" volt a megszakításos módszerrel éveken keresztül nagyon valószínű, hogy reprodukciós diszfunkcióval rendelkezik.

31F

2016. ápr. 4. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!