Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogy lehet, hogy a nőgyógyászo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy a nőgyógyászom azt mondta, hogy miután bevettem az első szem fogamzásgátlómat a menstruációm 1. napján, több mint egy hónapig nincs védelem, az online válaszoló nőgyógyászok, illetve a betegtájékoztató mást írnak?

Figyelt kérdés
Az online válaszoló nőgyógyászok szerint már két hét után se kell védekezni, vagy az első naptól hat, valamit a betegtájékoztatóban is az van, hogy 1. naptól való szedéstől védettséget ad. Mirabelláról van szó.
2013. jan. 28. 17:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Minden fogamzásgátló azonnali vagy 1 hetes védelmet ír, de minden nőgyógyász 1 hónapot javasol mert unja a "lehetek terhes?" illetve "belém élvezett a barátom, de szedek 1 hete fogamzásgátlót, mennyi az esélye?" kérdéseket..
2013. jan. 28. 17:39
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a doki, ugy volt vele, inkabb mond 1 honapot, addigra mar minden fele-fajta tabletta vedettseget ad.

Igy kizarta a sajat hibalehetoseget.

2013. jan. 28. 17:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Tehát akkor gyakorlatilag véd már? 21 napja szedem.
2013. jan. 28. 17:40
 4/8 anonim ***** válasza:
első levél végezetével véd
2013. jan. 28. 17:41
 5/8 A kérdező kommentje:
Ma vettem be az utolsó szemet a levélből :)
2013. jan. 28. 17:43
 6/8 anonim ***** válasza:
de holnap meg ne lássuk a lehetek terhes? kérdést stimt?
2013. jan. 28. 17:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem szoktam ilyesmit kiírni. Egyedűl az bosszant, hogy mindenhonnan mást hallok, és már nem tudom, hogy mikortól lehetek nyugodt..
2013. jan. 28. 17:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Van olyan orvos, aki inkább azt javasolja, hogy a második levél megkezdéséig használjunk kieg.védekezést, ez csak a biztonság kedvéért van, mivel vannak olyan nők, akiknek többet kell várni, hogy hasson, és van olyan, akinek az első szemtől kezdve hat. Minden ember más. Barátnőm szed mirabellát, ő 2 hetet várt, és már hatott.
2013. jan. 28. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!