Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyenlem a puncimat a párom előtt, emiatt nem szexelünk még. Fiúk szerintetek csúnya a kiálló punci?
Figyelt kérdés
Nagyon undorító a puncim, hiába tiszta és borotvált, a közepe (csikló, kisajkak) nagyon durván kiáll, mint 1 húsdarab. Ha férfi lennék és ezt kéne nyalogatnom elhánynám magam. Nem engeedtem még a páromnak, hogy levegye a bugyimat, félek, hogy ő is megijedne.
Biztos egy szép babapuncira számít, erre majd meglátja ezt.:((((
2019. jan. 26. 15:47
11/15 anonim válasza:
A fenti válaszokból is világos, hogy ne aggódj!!!
F.
12/15 anonim válasza:
Nekem is a nagy es a kis ajkaim is kilogoak hat nem olyan brutalisan de azert na... sose erkezett meg ra panasz sot egyszer valaki azt mondta h imadja az ilyen puncit de ezt epp nyalas kozben mondta es elegge elveztem ugyh mem kerdeztem h mire gondol pontosan:D emiatt ne erezd rosszul magad:)
13/15 anonim válasza:
A punci a legrondább női testrész ebben mind egyetértünk, de emiatt hülye aki ne szexelne egy nővel.
14/15 anonim válasza:
Nagyon durván kiáll? Ez a kedvenc típusom. Alapból is szeretek nyalni, de játszadozni nyelvvel a kiálló kisajkakkal, te jó ég, mit nem adnék egy ilyen рináért...
Azt pedig utálom, ha egy lány szégyellős, kevés fаszlohasztóbb dolog van.
Azt javaslom, ezt vesd le magadról, tedd szét neki a lábad, legyél egy kurvа az ágyban, úgy lehet megfogni a férfiakat.
15/15 anonim válasza:
Én nagyon szeretem az olyan puncit! Valóban jobban lehet vele játszani.. Szóval ne aggódj emiatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!