Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyenlem a puncimat a párom előtt, emiatt nem szexelünk még. Fiúk szerintetek csúnya a kiálló punci?
Nagyon undorító a puncim, hiába tiszta és borotvált, a közepe (csikló, kisajkak) nagyon durván kiáll, mint 1 húsdarab. Ha férfi lennék és ezt kéne nyalogatnom elhánynám magam. Nem engeedtem még a páromnak, hogy levegye a bugyimat, félek, hogy ő is megijedne.
Biztos egy szép babapuncira számít, erre majd meglátja ezt.:((((
én nyalni pl jobb szeretem azt ahol kilóg a kisajak, dugni viszont a babát, mert kisajaknál gond volt hogy becsúszik (de lehet csak az adott partnerrel volt ez)
viszont az, hogy szégyenled az nagyon sokat elvenne a szexből és ha sokáig ilyen maradna a partnerem, nem tudom meddig bírnám ezt a fajta frusztrációt
25F
Jahj drágám, nem tudom hogy milyen lehet a párod, de ha bízol az ízlésedben hogy olyan valakit választottál akinek megfelelő az érzelmi intelligenciája, akkor nincs mitől tartanod.
Az igaz hogy látjuk mi férfiak ha nem annyira esztétikus egy ékszer, ahogy a nők is látják ugyanezt, de biztos nem hányjuk el magunkat sőt szívesen kényeztetjük.
Ilyen nekem is..
Panasz nem volt még rája
Súlyos tévedésben vagy, ha ezt hiszed, ugyanis a felnőtt férfiak az ilyet többre tartják, mint a babapuncit. Jobban lehet játszani vele, kényeztetni, érzékenyebb is. Nekem pl. ezért jobban is tetszik. A kiskamaszok, akik még csak képen láttak ilyet azt terjesztik, hogy nem szép, meg hogy a sok szextől lett ilyen. Te, mint szűz igazolhatod, hogy a második nem igaz, és az elsőnek is ugyanannyi a valóságtartalma.
Ma ezzel még kisebbségben vagyok, de azt a tanácsot adnám, hogy ne borotváld, akkor a szőr között valamelyest elbújnak azok a részek, amik miatt aggódsz, te magad nem fogod annyira látni. Ugyanis csak téged zavar. A férfiak tudják, hogy ahol érzékeny, ott nincs szőr, tehát nem akadály.
A fiúd épp ugyanennyire fél, hogy rövid, vékony, görbe, eres, sötétebb, stb. a farka, és emiatt majd nem fog neked tetszeni. Ez ugyanolyan csacsiság, mint a te félelmed, és te ugyanúgy nem aggódsz miatta, mint a majdani fiúd a te kisajkaid miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!