Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedte már ezt pár?
Pároktól szeretném megkérdezni, hogy engedték e már, hogy végig nézze harmadik fél a szexüket?
Milyen volt?
Ismerős vagy idegen volt?
Közeledett e vagy csinált, csinálhatott e valamit?
Engednétek e még?
Kort is írjatok ha nem hatalmas kérés.
Én fotóztam már párt a kérésükre szex közben, mert szerették volna látni magukat "kivülről"!
Csak fotózás volt, semmi más! Semmi simogatás vagy tapi!
Volt már ilyenben részünk. Bár ott a végén beszállt a harmadik fél aki lány volt. De egy jó fél órán keresztül csak nézte. Végül vele is volt minden.
Próbáltunk már keresni olyant anno aki csak nézi stb, de előbb találtunk hármasra mint ilyesmire.
25N
az annak számít, hogy swingerben sok ember között szexeltünk és bárki bámulhatott?
az amire te vágysz, eléggé ciki és creepy, nem tudom elképzelni, hogy valaki erre gerjedne
Engem/minket véletlenől látott meg valaki amikor a szabadban szexeltünk. De nem nagyon érdekelte, csak szurkolt nekünk! -
-Ezaz gyerekek nyomjátok.
Egy másik alkalommal kocsiban két rendőr áltt a kocsi mőgé, de megvárták hogy befejezzük, és csak akkor vettük észre őket!
Nem szóltak semmit, megnézték az igazolványokat, és elmentek.
De izgatna a dolog, akár hogy valaki nézzen, vagy hogy én megnézzek valakiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!