Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki azt engedte hogy megujjazd az már azt is engedné hogy meg dugd?
Figyelt kérdés
2018. jún. 11. 13:04
1/10 anonim válasza:
Igen. Kivéve ha van barátja, vagy még szűz. (Pasi vagyok)
2/10 A kérdező kommentje:
van barátja de ennek ellenére nem volt neki ellenére :DDDD
2018. jún. 11. 13:13
3/10 anonim válasza:
Még a 80-as évek végén volt az eset. Osztály kirándulás. A csaj engedte, hogy ujjazam, foglalkozzak a mellével, de az aktusba nem ment bele.
5/10 anonim válasza:
Nagyon nagy valószínűséggel igen, megengedné. Főleg ha kapcsolatban él és megengedi hogy feldugd az ujjad akkor más is bemehet neki.
6/10 anonim válasza:
1000 oka lehet,hogy szexelni nem akar,de az ujjad és az orgazmus jól esett neki.
Ha van pasija és veled matattat magában,akkor kb 60% - hogy beteheted neki.
26/N.
8/10 anonim válasza:
Nem feltétlen, meggondolhatja már utána, vagy megbánhatja.
10/10 anonim válasza:
Nem feltétlen. Nekem is van Párom. Nagyon megtetszett egy srác, mindig együtt utaztunk a vonaton. Annyira tetszett és iszonyatosan elkezdtem hozzá vonzódni. Együtt töltöttünk több éjszakát is, ilyenkor megujjazott, kinyalt, én meg leszoptam. Imádtam, ahogy nyal meg ujjaz és szopni is imádtam. Ő mindig nagyon szeretett volna belém hatolni a farkával, de én sosem engedtem meg. Pedig annyira vágytam rá, h a puncimban érezzem a farkát, de nem engedtem meg sosem. Akkor már úgy éreztem volna, h megcsalom a párom és azt meg nem akartam, mert párom is szerettem. Ez már több, mint 15 éve volt. Párommal azóta is együtt vagyunk, de a vonatos sráccal már rég nem találkozom. Van páromtól 3 gyermekem és boldogan élünk. A kis botlásomról sose meséltem neki és ez így van jól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!