Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol szoktatok venni szexi fehérneműt?
Szexi fehérnemű -mint olyan- nem létezik. Szexi egy női test vagy testrész (nyak,popó, cunci stb) tud lenni, esetleg egy jelenség (orgazmus, nedvesedés) vagy megnyilvánulás (mosoly, sóhaj, testtartás). Egy nőies csípőn és feneken a legalapabb "lányka" bugyi a legszebb (vékony pamut) :P
Ezt komolyan mondom. Akit egy fehérnemű indig be, azzal baj van. Perverz. És nem úgy,mint én, hanem rossz értelemben.
(Egyedülálló pasi)
A kihívóbbakat neten rendeltem, a hétköznapibb, de csinos darabokat bármelyik fehérnemű üzletben vagy női ruhaboltban be lehet szerezni.
Kínaiakban is vannak igazán fantáziát megmozgató darabok, de azok általában tiszta műszálasak, nem túl egészséges. :-)
30N
Bármi meglepő fehérnemű bolt:)
24L
Én levenni szoktam csak.
Amúgy nem szeretem a szexi csipke csodákat, egy szép, feszes női testet csak kiemel egy egyszerűbb fehérnemű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!