Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexi ha csinos fehérneműt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexi ha csinos fehérneműt veszek fel akkor is, ha van egy kis felesleg rajtam?

Figyelt kérdés
Van a hasamon és a csípőmön kb. 5-6 kg felesleg, de szeretném meglepni a párom valami szexi bugyival. Lehetne kivágott és harisnyatartóval. Nem lenne szexi így,hogy van rajtam plusz kiló? Végülis minden nap lát és már tudja,hogy hogy nézek ki. 1 éve vagyunk együtt. Szerintetek tetszene neki?

2018. ápr. 16. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
már hogyne lenne sexy. sőt az ilyen az igazán sexy
2018. ápr. 16. 18:16
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
Nyílván nem vak.Látta, hogy mid van..gondolom szexelni is szoktatok. Vágj bele,örülni fog!
2018. ápr. 16. 18:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy éve veled van a partnered, valószínűleg vonzódik hozzád valamennyire. Hogy mit fog szólni a kinézett bugyihoz, természetesen nem tudhatjuk.
2018. ápr. 16. 18:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem simán, hajrá! :)

A duci lányok is lehetnek szexik... a szexiséget meg kiemelik az ilyen rucik.

2018. ápr. 16. 18:21
 5/8 Ramone ***** válasza:
Esetleg mutasd meg és megszavazzuk más ötletem nincs mert pl volt csajomra is felszaladt 5 kg és meg sem látszódott rajta
2018. ápr. 16. 19:08
 6/8 anonim ***** válasza:
nagyon is szexi tud lenni :) barátnőmön is van egy kicsi és imádom mikor felveszi ezeket a csipkés csodákat :D
2018. ápr. 16. 19:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Rajtam több van, mint 5 kg, és így is imád(ta). Nyugodtan vedd fel :) 22L
2018. ápr. 16. 20:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen az lesz! 5-6 kiló felesleg az nem túl sok. Biztos bejön neki.
2018. ápr. 17. 05:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!