Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszene, ha a barátnőtöknek/feleségeteknek kiválaszthatnátok egy szexi fehérneműt?
Úgy értem,imádja a szép,szexi darabokat és sokszor nagyon is jól tudja,mi kell neki,mi áll jól rajta,de épp nem tud választani mondjuk 4-5 közül,ezért elküldi nektek emailre a képeket,vagy linket,hogy válasszátok ki ti,hogy melyeket szeretnétek rajta látni.(aztán persze meg majd lehámozni róla)
Egy férfi örömmel látja el ezt a feladatot, vagy inkább nyűg?
N.
Gondolom, amiatt is aggódsz, hogy így nem lesz akkora meglepetés neki, amikor rajtad látja majd. Nem csak azért, hogy nyűgnek találja esetleg a feladatot. De nyugi, a legtöbb férfi szerintem örülne egy ilyen kérésnek. ;)
32/F
Én már segítettem választani az akkori barátnőmnek. Nem a neten hanem személyesen. Fel is próbálta elöttem.
Örömmel tettem! F.
vannak pasik,akiknek nyűg ruhákkal,bugyikkal foglalkozni.
pasiként ismerhetnéd a népedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!