Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex vagy randi? Mit akarhatott?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex vagy randi? Mit akarhatott?

Figyelt kérdés
Van egy férfi,akit párszor láttam. Buszsofőr. Feltűnt ,hogy mindig néz. Aztán mikor leszálltam,mondta,hogy menjek vele,vagy hagyjam ott neki a számom és felhív. Aztán mondtam ,hogy van valakim. Ő erre meg ,hogy nem kell neki mindent tudni. Szerintetek mit akart?
2019. jan. 25. 22:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
Kanasztázni és/vagy sakkozni.
2019. jan. 25. 22:35
 2/11 anonim ***** válasza:
És tényleg van valakid vagy hazudtál..?
2019. jan. 25. 22:36
 3/11 Karena26 ***** válasza:
100%
Egyértelműen szexet. A "nem kell mindent tudnia" szöveg elárulta. (És valószínű ő sem szeretne veled megosztani dolgokat.)
2019. jan. 25. 22:37
 4/11 A kérdező kommentje:
Elméletileg van
2019. jan. 25. 22:40
 5/11 anonim ***** válasza:
93%

"Elméletileg van 15 milliónk, gyakorlatilag meg 3 ribivel élünk együtt" - mondta az apa a fiának a viccben. :-)

Naná, hogy szexet akart a sofőr. Nem is meghívni a Mekibe egy adag sült krumplira.

2019. jan. 25. 22:46
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Fújj, de taszít az ilyen "udvarlás". Dugni.
2019. jan. 25. 22:58
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem olyan bunkósan mondta,inkább olyan cukin mondta. Valamilyen szinten bánom ,hogy elküldtem. No mindegy hátha látom még
2019. jan. 25. 23:03
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Jah, ismerek ilyet, cukin mondja, mégis taszító, mert pofátlan, már már erőszakos.
2019. jan. 25. 23:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Ő is szeretett volna egy diákot!! Nem csak adni hanem kapni is.. Am igen ilyenkor gyorsan kell reagálni mert ki tudja hogy mikor látod legközelebb am az még nem jelent semmit ha oda adod a számod mert én pasi ként jártam már úgy hogy a lány oda adta az elérhetőségét de aztán meg eléggé hárított.
2019. jan. 25. 23:07
 10/11 A kérdező kommentje:
Meg kérdezte ,hogy hány éves vagyok. Erre mondta,hogy az pont hozzá való
2019. jan. 25. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!