Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat? Mi lehet a gond?
Sziasztok. Kicsit hosszú lesz, valamint komplikált is. A lényeg hogy találkoztam 2 napja egy csajszival. A neten ismerkedtünk meg. Amíg facebookon beszéltünk úgy annyira nem mozgatott meg a dolog, elvoltam vele. Amikor találkoztunk ez teljesen megváltozott. Nagyon jó első benyomást tett rám. A randi is jól sikerült. Érdeklődött, nevetett a vicceimen, jól kijöttünk egymással. A végén csókolóztunk. Eltelik két nap és most konstatálom hogy ezalatt a 2 nap alatt beszélgettünk a legkevesebbet. Nem találtam elutasítónak meg semmi ilyesmi csak olyan fura volt hogy eltűnt 3-4 órákra. Mindig megtudta magyarázni. Valamint érthető is volt mert vizsgázott, vagy épp készült rá, vagy más papírokat intézett. Csak fura volt. Szóval úgy összességében fogalmam sincs. Ez burkolt lekoptatás lenne? Simán csak sok dolga van? Nem tudja mit akar? Ti hogy látjátok?
21/F. A hölgy 25 éves.
Igen lehet h nem voltál neki annyira szimpi a randin de nem merte ezt neked elmondani.
Vagy a randi után annyira rá nyomultál, és minden percben írtál neki h egy kis időt akar eltölteni nélküled.
Hozzd fel neki a második randi lehetőségét, akkor majd megtudod h mi is a helyzet.
Semmi közöd hozzá, hogy mikor mit csinál. Ha faggatod, zaklatod, le fog koptatni! Te még gyerek vagy, ő már nő! Tanul, készül az életre. Miért kellene 24 órás szolgálatban a rendelkezésedre állnia?
Fogd vissza magad, és zárkózz fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!