Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit akarhat? Mi lehet a gond?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat? Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Kicsit hosszú lesz, valamint komplikált is. A lényeg hogy találkoztam 2 napja egy csajszival. A neten ismerkedtünk meg. Amíg facebookon beszéltünk úgy annyira nem mozgatott meg a dolog, elvoltam vele. Amikor találkoztunk ez teljesen megváltozott. Nagyon jó első benyomást tett rám. A randi is jól sikerült. Érdeklődött, nevetett a vicceimen, jól kijöttünk egymással. A végén csókolóztunk. Eltelik két nap és most konstatálom hogy ezalatt a 2 nap alatt beszélgettünk a legkevesebbet. Nem találtam elutasítónak meg semmi ilyesmi csak olyan fura volt hogy eltűnt 3-4 órákra. Mindig megtudta magyarázni. Valamint érthető is volt mert vizsgázott, vagy épp készült rá, vagy más papírokat intézett. Csak fura volt. Szóval úgy összességében fogalmam sincs. Ez burkolt lekoptatás lenne? Simán csak sok dolga van? Nem tudja mit akar? Ti hogy látjátok?

21/F. A hölgy 25 éves.

2019. jan. 18. 16:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy látom ahogy te. Akármelyik lehet.
2019. jan. 18. 16:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez is előfordulhat és miért kételkednénk benne hogy igazat mond, de szerintem meg bele vagy esve és az idő ilyenkor máshogy múlik, érdemes lenne akkor szervezni a következő randit..
2019. jan. 18. 17:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen lehet h nem voltál neki annyira szimpi a randin de nem merte ezt neked elmondani.

Vagy a randi után annyira rá nyomultál, és minden percben írtál neki h egy kis időt akar eltölteni nélküled.

Hozzd fel neki a második randi lehetőségét, akkor majd megtudod h mi is a helyzet.

2019. jan. 18. 18:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez miért van ebben a kategóriában?
2019. jan. 18. 18:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy olyat nem csináltam amit ő nem akart volna. A csóknál is csak kezdeményeztem és annyi. Onnantól már mindig ő akart engem megcsókolni. Felhoztam neki és elvileg jövőheten találkozunk.
2019. jan. 18. 19:08
 6/7 anonim ***** válasza:
89%

Semmi közöd hozzá, hogy mikor mit csinál. Ha faggatod, zaklatod, le fog koptatni! Te még gyerek vagy, ő már nő! Tanul, készül az életre. Miért kellene 24 órás szolgálatban a rendelkezésedre állnia?

Fogd vissza magad, és zárkózz fel.

2019. jan. 18. 19:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Kedves 6 os. Csak a miheztartás végett: sz*pd le a fa**omaban én állok általában :D. Máskor ha szar napod van akkor ne a gyk n vezesd le hanem mondjuk anyádon :D. Vagy egy kötélen.t te idióta bunkó. Csak érdekeltek a vélemények. Senki nem mondta hogy neki 24 órás szolgálatban kell állnia. Abban én állok általában :D. Máskor ha szar napod van akkor ne a gyk n vezesd le hanem mondjuk anyádon :D. Vagy egy kötélen.
2019. jan. 18. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!