Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ez durvanak szamit szex kozben?
A pasimmal hatulrol csinaltuk amikor odaszoltam neki hogy " na mi van csak ennyit tudsz?" Erre merges lett es osszehuzta a labaimat egesz szorosan es a furdokopenyem megkotojevel tered folott ossze is kototte a ket labamat hogy ne tudjam szetteni, majd durvan megujjazott szerintem 3 ujjal mert kicsit fajt az elejen, de fura mod nagyon elveztem aztan hatalmas orgazmusom volt, ritkan van squirt nalam de akkor valami kitort belolem es mindenfele spricceltem, kicsit mar kellemetlen is volt mert ugy elaztattam az agyat magam alatt.ezutan lenyomta a fejemet az agyra es a fenekemet az egnek emelte hogy pucsitsak neki minel jobban majd durvan megd@gott. Sose ereztem meg annyira intenziven magamban, nem tudom hogy a poz vagy az osszezart combok miatt volt szűkebb odalent de nagyon intenziv volt, mindent beleadott annyira csinalta, de nem birta ő sem sokaig igy.
En csak fekudtem ott arccal a parnaban es nyogtem, sikitottam de csodas volt, csak felek megismerelni mert nem akarom h egy darab huskent kezeljen ezutan, de eletem legjobb szexe volt es akarok meg ilyet. Massal is volt mar hasonlo vad szex?
L 21
Igen ez durva jó szex.
Hasonló már volt, én is nagyon élveztem.
Neked nem fajt masnap? Nekem kicsit kellemetlen meg. Foleg ülni.
És mit csinalt veled amitol felejthetetlen volt, hatha nekem is tetszik es legkozelebb kiprobalnam;)
Semmi durva nincs benne
Csak egy kicsit bele tapostál az önbecsülésébe és nesze neked jól bszott
köszi a tippet az összekötöző lábról. Azt még nem próbáltam. Én is imádom hátulról keményen adni, de sok lehetőség nincs. Mert hiába pörög a szívem 200-on, izzadok mint a ló, keményebben akkor sem tudsz dugni, de a lábösszekötést kipróbálom!
(ajánlom a haj húzást, az is jó ebben a pózban)
Nálunk majdnem minden szex ilyen, csak nem köti össze a lábamat. Az arcom a pérnában, levegőm nincs, a hajamat húzza (belemarkol), harap, előveszi a műpéniszt, megöklöz, a nyakamat fogja én meg csak nyöszörgök. Van, hogy meglátszik a yyoma ahogy harap, fog. Van, amikor egyik helyen a műpénisu, másik helyen meg ő...
Egyik alkalommal a szomszéd felkopogott. Akkor kicsit kínosan éreztem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!