Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon béna vagyok ugye, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon béna vagyok ugye, hogy majdnem össze jött egy szexkapcsolat, de elrontottam?

Figyelt kérdés

Nagyon tapasztalatlan vagyok sajnos, mert barátnőm nem volt csak néhány alkalmi. De ott nem sokat tudtam tanulni.

Talákoztunk a lánnyal, majd rövid időn belül ágyba is kerültünk. De nem volt velem megelégedve, tehát nem lett folytatás.

Túlságosan kapkodtam, izgultam nem akartam hogy lelankadjon, meg azt akartam hogy jó legyen a lánynak. Nagyon elrontottam :(

Annyira rossz hogy így esélyem sincs arra hogy szerezzek tapasztalatot. Barátnőt meg nem egyszerű találni. Gondolom ő megértené azt hogy béna vagyok az elején.

2019. jan. 22. 08:55
 1/3 anonim ***** válasza:

"Barátnőt meg nem egyszerű találni"

Szerintem barátnőt sokkal egyszerűbb találni mint egy szexkapcsolatot.

Mondjuk úgy, hogy alkalmi->barátnő->szexkapcsolat->komoly kapcsolat

Alkalmihoz csak pár órára kell odatenned magad, végig is kamuzhatod az időt, így volt neked is néhány meneted. Arra jó, hogy kiengedd a gőzt, de tanulni nincs időd és ha tapasztalatlan vagy, hosszútávon inkább hátrány. Azoknak ajánlatos akik jól ismerik már a szexet, de jelenleg nincs senki és kanosak

Barátnő egy olyan lány akivel randizgatsz, összejössz, jól érzitek magatokat, együtt néztek filmeket, szexeltek, gyakoroltok, tart ameddig tart, akár 2 hónap, akár 2 év. Ebből lehet komoly kapcsolat vagy akár átmehet szexkapcsolatba is, mikor rájöttök, hogy nem vagytok egymásnak valók, de azért a szex az jó. Sokan keresnek ilyen barátot/barátnőt. Manapság fiatalok sokszor összekeverik ezt egy szexkapcsolattal, mert az menőbb és trendibb lett olyan 2017-ben

Szexkapcsolathoz 2 olyan ember kell akik tapasztaltak, tudják mit akarnak, meg tudják különböztetni az érzelmeket a testi vágytól és nem akarnak párt. Sokan bebukják és hazugságban vannak, úgy tesznek mintha erre vágynának, de titokban szerelmesek és reménykednek. Szerintem nehéz összehozni, mert a legtöbb ember inkább valami fixet keres nem pedig egy hosszú távú szex-játékot

és persze a komoly kapcsolat, ahol már jövőt tervezel, esetleg házasság és gyerekek. Természetesen az igazit nagyon nehéz megtalálni.

2019. jan. 22. 09:11
 2/3 anonim ***** válasza:
“De nem volt velem megelégedve” mi a kerdes?
2019. jan. 22. 09:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem volt megelégedve? Ez biztos nem eshetett jól neked, de lépj túl rajta. Egyébként min akadt fenn?
2019. jan. 22. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!