Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolat egy szűz lánnyal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolat egy szűz lánnyal?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok, bele mennétek? Nagyon vonz szexuális is de még nem volt fiúval, nekem pedig most nincs szükségem kapcsolatra

2019. jan. 14. 11:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
13%

voltam szűz lánnyal 8 hónapig, "komoly kapcsolatban", de azt inkább hagyjuk

és van elég pozitív élményem is szűz lánnyal

nem mind1 kivel kezd az ember, ha megfelelő minden téren, akkor kezdenék vele

25F

2019. jan. 14. 11:30
 2/19 anonim ***** válasza:
23%
Ez abszolút nem sci-fi. Több szűz lánnyal is talalkozgattam szexrandikra alkalmanként, hónapokon át. Volt aki szűz is maradt, mert csak oral volt oda-vissza meg minden egyéb, a behatolás kivételével.
2019. jan. 14. 11:40
 3/19 anonim ***** válasza:
34%
Pillanatnyilag abban a helyzetben vagyok, hogy nem válogatnék sokat, ha szexkapcsolatról lehetne szó (a kövéreket kivéve, de a ducik még jöhetnének). Amúgy meg szerintem izgalmas dolog elvenni egy csaj szüzességét, és tanítgatni, belevinni a jóba. Ha ügyes vagy, olyanná formálod, amilyenre szeretnéd...
2019. jan. 14. 11:48
 4/19 anonim ***** válasza:
60%

bírom az ilyen nulla tapasztalat, de óriás duma embereket.

"nincs szükségem kapcsolatra"

igen, a tipikus annyira qrvára fontos és stresszes az élet, karrier és jövő, hogy még szűzként is jön a nagy duma

2019. jan. 14. 12:01
 5/19 anonim ***** válasza:
91%
Veszélyes is lehet ha ragaszkodó tipus !
2019. jan. 14. 12:03
 6/19 A kérdező kommentje:

#4 ezt nem értem...

#5 igen én is erre gondoltam és ő érzékeny típus, meg régóta tartogatja

2019. jan. 14. 12:14
 7/19 anonim ***** válasza:
73%

ne kezdj ki szűz lánnyal ha a cél csak szex

legyen ennyi tartásod

2019. jan. 14. 12:31
 8/19 anonim ***** válasza:
66%

Nekem a szüzességem elvétele után egy jó hónappal mondta azt a partnerem, hogy ja amúgy csak szexkapcsolat. Nyilván nem volt benne a két hetes tervemben hozzámenni feleségül, de azért szarul esett és szerintem korrektebb lett volna előbb tisztázni.

21 voltam

Ha többször is tisztáztad vele, hogy nem keresel komoly kapcsolatot és ő ennek tudatában is akarja, akkor szerintem nem gond. Lehet, hogy ő is vonzódik hozzád és megbízik benned. Akkor ugyan miért ne?

2019. jan. 14. 13:48
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
simán belemennék 29/F
2019. jan. 14. 17:55
 10/19 anonim válasza:
Milyen a kapcsolatotok? Beszéltetek már róla?
2019. jan. 14. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!