Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolat. Hogy erjem el,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolat. Hogy erjem el, hogy megszeressen?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nincs ra sok esély. De tippeknek örülnek.

Koszonom

22L

2019. jan. 21. 23:16
 1/8 anonim ***** válasza:
korotok, szexen kívül csináltok mást együtt?
2019. jan. 21. 23:18
 2/8 Spiritrobber ***** válasza:

A szexen kívül mindenképp kell egyéb közös program is na meg persze idő.

Már ha egymást nem ismeritek túl jól... ha mégis akkor lehet nehezebb a dolog de hát nem te lennél az első siker sztori.... :)

2019. jan. 21. 23:22
 3/8 A kérdező kommentje:

Randizgattunk,akkor is volt szex. Az elején minden jó volt, utana pedig kulonbozo hulye okok miatt abba hagytuk.

2 hete összejárunk, azt mondta kizarolag szex. En többet szeretnék, de ugy vagyok hogy ha muszáj ennyivel beérem.

Program nem nagyon van, csak -beszélgetünk a szexen kívül.

Amikor nem akar szexelni akkor nem keres.

2019. jan. 21. 23:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Én meg nagyon beleszerettem a nőmbe.De ő meg pont kerül most mikor már én szeretném.Azt bizonygatja hogy nem elég jó nő.
2019. jan. 21. 23:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de addig jó leszel neki, míg nem talál mást

. A saját magad (!) érdekében ne akarj többet, nem tudja/ akarja megadni majd neked, hiába remenykedsz, ( tapasztalat)

2019. jan. 21. 23:35
 6/8 anonim ***** válasza:
71%

Egyszerűen: nem kell rögtön ugrani ha meg akar dugni. Mondj neki nemet, mondd hogy most mással leszel és nem érsz rá.

Mondd hogy épp most voltál valakivel és nem kívánod a szexet.

Akkor talán többe fog nézni egy két lábon járó pinánál.

Én soha nem lettem volna kapcsolatba szexpartnerrel. Az csak egy dologra való: dugni és kész.

2019. jan. 21. 23:37
 7/8 anonim ***** válasza:
csinálj programot. Ott a lehetőség, van szex, van beszélgetés, töltötök időt egymással, ha itt nincs amivel el tudod csábítani, akkor nem vagytok egymáshoz illők.
2019. jan. 22. 09:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Ne arra törekedj, hogy neki kelljél komolyabb kapcsolatra, hanem arra hogy másoknak kelljél. Ismerkedjél másokkal kicsit visszafogottabban.

Ha a srác keres passzold le kb. olyan szöveggel, hogy "bocsi de már nincs kedvem találkozni veled", ha nem kérdez semmit, akkor mást ne is zúdíts rá. Ha meg kérdezi az okát, akkor simán mond neki, hogy "tetszel nekem, de nekem olyan srác kell, akinek nem csak szexre kellek", ha a srác itt hallgat, akkor szintén ne zúdíts rá több érzelmet.

2019. jan. 22. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!