Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szakitotthatott velem a egy húsz évvel idősebb férfi, ha a szexben mindent bevállaltam?
Szexkapcsolatban voltunk.
Nem kérek ajánlatokat,csak érdekelne más véleménye is vajon miért lehetett,mert normális magyarázatot nem kaptam..
mi az a minden?
lehet talált jobbat, vagy komolyabbat
1 szexkapcsolat az nem kapcsolat ergo nem szakított veled
2 attól hogy mindent bevállalsz mindenre igent mondasz nem elég ahhoz hogy megtarts egy férfit akár szexkapcsolatra akár párkapcsolatra is.
3 lehet h csak ki akarta próbálni meg volt és ennyi tovább lépett
4 hiába vállaltál be mindent nem jól csináltad
5 egy percig se hidd h elkezdett érezni irántad bármit is.
6 nem akar leragadni egy fiatal csitrinél
7 csak kaland voltál neki,friss hús,vérfrissítés
8 éli tovább az életét
9 vegetál
10 ha rá jön az öt perc keres májs újapp pipit aki még esetlen formálható és ki élheti a plusz vágyait. Te már tudod mi a dörgés, már nem jelentesz kihívást neki . Nem fog keresni.
N
Miért adnék neked ajánlatot? :D Nem is tudom ki vagy.
Viccet félre téve: Lehet látta rajtad azt, hogy kezdesz többet érezni. Az is lehet, neki lett valamilyen komolyabb kapcsolata. Harmadik lehetőség, kezdett rád unni.
engem csak az érdekelne, hogy egy 20 évvel idősebb pasival, akivel szexkapcsolatot tartasz fent, azt hiszed, hogy jövője van? Abban bíztál, hogy beléd szeret, család, gyerekek, boldogság, mint a mesében?
Nem is gondoltál arra, hogy a pasinak csak kellett egy fiatal lány, akivel kiélhet néhány fantáziát, kidugja magát és utána tovább lép, mikor kielégül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!