Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kipróbáltam két fiúval hármasb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kipróbáltam két fiúval hármasban és engedtem (jobban mondva én kértem) hogy ketten legyenek a pu@cimban egyszerre, most kicsit aggódok hogy ilyen marad odalent, mit csináljak? L 24

Figyelt kérdés
Elég sokáig csináltuk így hármasban, kb 10-15 percig, akkor nagyon élveztem és nem is fájt csak az elején aztán többször is orgazmusom volt így ami ritka nálam hüvelyi úton. Használtunk síkosítót ill a fiúk is raktak magukra de másnap kicsit kényelmetlen volt ülni vagy állni, meg olyan tágnak érzem most magam pedig ennek már 5 napja. Visszanyeri még az eredeti formáját és rugalmasságát a hüvelyem? Bunkó válaszokat nem kérek. Akinek volt hasonló tapasztalat írjon inkább privátot. Köszi.
2019. jan. 21. 13:32
1 2
 11/18 mantis religiosa ***** válasza:
100%
Mekkora volt a két szerszám?
2019. jan. 21. 14:49
 12/18 A kérdező kommentje:
16-17, vastagság átlagos
2019. jan. 21. 14:59
 13/18 anonim ***** válasza:
83%

Úgy maradsz!

Mielőtt jönne valaki a "de egy gyerek is kifér rajta még sem marad akkora" magyarázattal.

Szülésnél izomlazítoval bújik át egy gyermek.Ezért nincs izom sérülés/mikro sérülés.

Szemben a két f..szal.ami benne volt az amúgy is szűk p...ába.

2019. jan. 21. 15:48
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért? Értem én,hogy kíváncsiság,de akkor is miért? 3X-en túl is épp elég 1 ,az is feszít rendesen,soha meg nem fordult a fejemben 2,3,5, vagy metró ,utasszállító,tengeralattjáró stb...Nem vagyok prűd,de nálam úgy mint egy kapcsolat,a szex is 2 emberről szól.És szex a kapcsolatban,nem pedig ahogy és ahol épp belém mártják.A mi "időnkben"az ilyet hívták a fiúk ribizlinek,akik azóta is bréről -brére szállnak mint a méhecskék viragról-virágra.Bocsánat,tudom írtad,h bunkó választ nem kérsz,de ha magadba nézel (ha megy) azért érzed szerintem...
2019. jan. 22. 09:08
 15/18 mantis religiosa ***** válasza:
Na, helyreálltak a dogok?
2019. jan. 24. 22:48
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Intimtornát keress és csináld. Ha eddig nem állt volna helyre,akkor az segíteni fog. :)
2019. jan. 25. 05:53
 17/18 anonim ***** válasza:
Ami kitàgul,azt szerencsére mindig könnyebb rendbe hozni.Csak varrd összébb!
2019. jan. 29. 21:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Jó lett?
2019. aug. 10. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!