Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik próbálták már hármasban, milyen volt honnan szedtétek össze a partnert? A pároddal csináltad vagy két idegennel?
Még nem sikerül megtalálnom a társaságomat hármashoz.
Szerintem úgy kivitelezhető, ha mindhárman "idegenek" vagyunk. Az idegenek helyett lehet jobb lenne egy baráti/bizalmi viszony, amibe az összes fél számára belefér, hogy ha úgy adódik több is van.
Ilyen valószínű soha sem fog összejönni, de azért várok az alkalomra, hogy egyszer sikerüljön,
21L
3-as: nagyon figyelj az alkalmakra, mert sokszor szinte észrevétlenül jelentkeznek, és az ember vakon el megy mellettük!
Mi idegenekkel próbáltuk, de nem jött össze. Végül a párom barátjával nyitottunk.
Nem bántuk meg.
Több emberrel próbáltam
Hármasban még nem
Két idegen csajjal. Nagyon jó volt!
42/F
mi swingerben nyomtuk, inkább négyes volt, de az idegen csaj egy idő után inkább nézte.
Élménynek jó, de legközelebb máshogy csinálnánk
Nekem nem tetszett, hogy úgymond idegenekkel csináltuk. Elsőnek is semmi érzelmem nem volt feléjük, még egy egyszerű kedvelés sem, úgymond letojtam, hogy nekik mi jó és mi nem, csak a párom és én számítottunk, és emiatt nem érdekelt, hogy ők élvezik e és nem is akartam örömöt okozni nekik.
A másik dolog, hogy míg előtte habár dumálgattunk kicsit, de a szex közben és utána főleg derült ki, hogy annyira nem vagyunk egy összhangon és annyira már nem is szimpatikusak számomra. Olyanok voltak akikkel az életben nem barátkoznánk és habár a pasi nagyon nyomult és már tervezte a következő találkozást, én inkább úgy voltam, hogy kösz, de felejtsük el egymást.
Ideális az lenne, ha olyan csatlakozna, akit kedvelsz, aki tetszik, aki jófej és akivel szex mellett is jól érzed magad, akit élvezel, hogy ott van és akinek te is szívesen akarsz örömöt nyújtani. De persze a nagy hátránya ennek a barát-ismerősnek, hogy baromira nem akarod, hogy baráti társaságodban kiderüljön, hogy te ilyet csinálsz, még akkor is ha tartja a száját az illető, nem akarsz kockáztatni.
Ahol el tudom képzelni, hogy tökéletesen összejön a megfelelő partner, ha mondjuk nyaralsz, találkozol olyanokkal akik halál szimpatikusak, ők lesznek 1-2 hétig a legjobb barátaid és közben végigdugjátok a nyaralást, de még azt sem tudod a másikról, hogy hol lakik vagy mi a vezetékneve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!