Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik próbálták már hármasban, mik a tapasztalataitok?
A barátnőm és a pasija szeretne egy hármast velem, hajlok rá, hogy belemenjek, de előbb érdekelnének a tapasztalatok.
20/L
Számold bele azt is, hogy ha a barátnőd féltékenykedős típus akkor simán véget vethet a barátságotoknak. De az is lehet, hogy a pasija utána bepróbálkozik nála és azért lesz vége a barátságotoknak. Ezért célszerűbb inkább idegennel/kevésbé közel álló személy társaságában.
Viszont ha ezektől nem kell tartanod akkor szerintem mindenképp érdemes kipróbálnod.
Lehet jó, bár benne van a pakliban, hogy a barátnőd menet közben meggondolja magát, rosszul esik neki, hogy a pasija veled hancúrozik. Ezt jó előre meg kell vele beszélni. Tisztázni, hogy ha hármótok közül bárkinek kellemetlen a helyzet, azonnal le tudjatok állni.
Mi voltunk így, a legjobb barátnőm és az akkori pasija (azóta is együtt vannak, immáron 16 éve) fel akartak vidítani, mert pocsék időszakomban voltam. És utólag mondta el a barátnőm, hogy neki rossz érzés volt látni a pasiját velem dugni. De megbeszéltük, többet nem csináltunk ilyet, és a barátságunk azóta töretlen.
Fordított felállásban is voltunk, az én pasimmal és a barátnőmmel. Engem nem zavart, bár tény, hogy nem fűztek olyan erős szálak a pasihoz mint a barátnőmet az övéhez.
(szerintem a két pasi, egy nő felállás amúgy sokkal jobb ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!