Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az nagy gond ha engem a durva szex izgat fel?
Ez egy kapcsolatban lehet gond? Azaz lányok ti mit mondanátok erre,ha ilyesmivel állna elő a párotok,hogy őt az 5 perces esti numera nem hozza lázba,hanem a durvább verziót kedveli? A-Zig mindent beleértve?(Tudjátok kötelek,pálcák,ostor,vibrátorok.. stb..mint abban az ominózus filmben) Ezt így el lehetne fogadni? Vagy annyira nem és inkább kicsit változtassak magamon?:D Egyébként tök hétköznapi,romantikus embernek mondom magam,de az ágyban nem szeretem a megszokottságot,meg az összebújós romantikus blablablat sem.. :/.
22f
nem nagy gond
én is hasonló vagyok egy ideje és nem tapasztaltam, hogy gond lenne, igaz én célirányosan ismerkedtem, de később komolynál is pont ilyen lányt fogtam ki aki ezt élvezi :)
25F
Engem is a durva szex izgat, unom a lagymatag misszionárius pózos lötyögést. Még egyáltalán nem próbáltam ki viszont mindent, nem tudom mennyire mernék elmenni messzire.
Szerintem ha céltudatosan keresel találsz ilyen lanyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!