Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ha nektek tetszik,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha nektek tetszik, akkor miért tetszik a salátapunci?

Figyelt kérdés
Nekem is olyan van, de én eléggé szégyenlős vagyok ezzel kapcsolatban. Mindig félek hogy nem fog tetszeni a pasinak.
2019. jan. 21. 05:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik ;)
2019. jan. 21. 06:12
 2/12 anonim ***** válasza:
Teljesen rendben van.Nincs mit szégyelni ezen.A páromnak is az van.Imádom nyalni,szopogatni!
2019. jan. 21. 06:20
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha a párom tetszik, tetszik a puncija is.
2019. jan. 21. 06:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

A punci azért tetszik, mert a nőm élvezi, hogy foglalkozom vele. A kilógó kisajkak érzékenyek, és könnyen hozzáférhetőek. Érinteni is jó, de nyalogatni még inkább. Legjobb teljesen beszívni, szopogatni, és nyelvvel simogatni köztük.

A babapunci látványra is sokkal kevésbé erotikus, a saláta viszont ingerlő, izgató.

A tapasztalatlan, fiatal fiúk egymást arra "tanítják", hogy a babapunci szebb, de az értelmesebbje hamar rájön, hogy ez csacskaság.

2019. jan. 21. 06:53
 5/12 anonim ***** válasza:

Hülye kérdés.

Ha tetszik egy szőke csaj, miért tetszik?

Miért?

2019. jan. 21. 07:25
 6/12 StevenUp ***** válasza:
100%

Nem a punci a lényeg hanem a nő körülötte.

Ha okos vicces lány vagy akkor pl abszolút nem érdekel még ha bokáig érnek az ajkaid :D

2019. jan. 21. 07:52
 7/12 A kérdező kommentje:

És mondjuk az nem zavar, mikor a két kisajak között bajos kicsit megtalálni az utat? Nekem néha maszti közben szokott emiatt fájni a fejem.

Deee persze ez csak a legkisebb probléma már gondolom:D

2019. jan. 21. 08:05
 8/12 anonim ***** válasza:

Sosem a punci az ami tetszik, hanem a nő/csaj akit ágyba viszek. Jó lenne ha ezt ti hölgyek megértenétek. Aki azt mondja, hogy ez vagy az a punci nem szép... ott a nő egész összképével van baja annak aki ilyet mond.

Én ha már oda jutok, hogy letolom a csaj bugyiját teljesen mindegy milyen a puncija ha igényes a nő. Mivel olyan nincs, hogy ránézésére bulin, randin, hétköznap stb szép, kedves, igényes, higiénikus a puncija meg nem az.

41F

2019. jan. 21. 09:05
 9/12 StevenUp ***** válasza:

ma 08:05

Azt bizd a partnereidre :) legyèl ragyogó és mosolyogj sokat nekem :D

2019. jan. 21. 09:07
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem egyáltalán nem tetszik. A babapunciért vagyok oda. De nem a puncija, hanem a személyisége miatt vagyok együtt valakivel. A pina tizedrangú tényező.

Biztos rajtam is van egy sor olyan dolog ami nem tetszik a legtöbb nőnek.

2019. jan. 21. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!