Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el azt, hogy lehet sosem tudom meg hogy milyen érzés szexelni?
21 éves fiú vagyok, és sosem voltam lánnyal, sem ölelés, sem csók, semmi:(
Én úgy érzem hogyha eddig nem volt semmi akkor elég nagy az esély arra hogy továbbra sem lesz, ha csak el nem megyek fizetőshöz, de oda nem akarok, undorító szerintem.
Nem tudom hogy hol, és hogyan tudnék megismerni egy lányt. Pedig vágyom rá nagyon, de nem tudok mit csinálni.
Hogy lehet nő és szex nélkül élni, úgy hogy közben pedig vágyom rá nagyon?
(kinézetemmel nincs különösebb gond, mások szerint)
#10-től kérdezném.
Szerinted az jobb lenne ha csak azért jönne össze egy lánnyal, hogy végre szexelhessen ?
Mert a kérdését elolvasva látszik, hogy ez a fő ok.
Figyi 21 évesen még nem késő ,szerintem kb. 28-ig nem gáz annyira ,max neked rossz .
De menj oda lányokból és hívd el őket valahova ,mert a lány nem fog oda menni és elhivni téged ,te vagy a férfi,hajrá ...!
Ha kinézett el nincs gond ,akkor legyél magabiztos és humoros (és sikeres) .
L
Menj föl az OkCupid-ra és a Tinderre.
És ne csak a saját korosztályodat keresd, hanem a 30-asokat is. Egy érettebb nővel könnyebb elkezdeni.
(38/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!