Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 évesen szűz. Mit gondolsz az ilyenekről?
Figyelt kérdés
Nem azért vagyok szűz mert nem akarok szexelni hanem nem találok barátnőt.
Több lányt is nyaltam, ujjaztam, de szexelni nem akartam érzelem nélkül.
Nagyon rossz érzés hogy ennyire nem találok barátnőt, pedig nincs igénytelen kinézetem. És bunkó sem vagyok.
Mi lehet a gond?
Lányok mit gondoltok egy ilyen fiúról?
2019. jan. 20. 10:59
1/3 anonim 

válasza:

Azt hogy legalább nem a dugás az első neki
Hanem normális értékrendet felállít magának
És majd ha úgy alakú az élete akkor megbízhatóbb és oda adóbb pár/társ lesz mint az aki mindennap más lány melőll szállt ki az ágyból
2/3 anonim 

válasza:

Fura vagy. Sosem értettem, hogy mi köze az érzelmeknek a szexhez.
3/3 anonim 

válasza:

Kedves utolso
Sok köze van hozzá
Érzelem nelkül nekem a szex az nem szex hanem dugás
Dugni meg a r.bancokat szokták de normális nőket nem.
Es köztudott hogy nem minden nő r.banc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!