Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 27/n szűz. Esélyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27/n szűz. Esélyek?

Figyelt kérdés
Nem vagyok bányarém.... de valahogy így alakult. Titkoljam inkább el?
2019. jan. 19. 18:50
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
47%
Hát ne terjeszd, de ha neked ez így jó akkor mi a probléma? Ha pedig már el akarod veszteni akkor keress egy pasit azt ennyi
2019. jan. 19. 18:52
 2/22 anonim ***** válasza:
64%

Miért kellene ezt titkolni? Nyilván azt nem mondom, hogy reklámozd. Majd ha oda kerül a sor, elmondod! Vagy ha csak el szeretnéd veszíteni, akkor ismerkedj meg valakivel, aki "csak a szexre kell"! ;-)

45+Ffi

2019. jan. 19. 18:56
 3/22 anonim ***** válasza:
78%
Teljesen jók az esélyek! EL ne titkold! Ha én egy ilyen nővel ismerkednék meg akkor engem csak az érdekelne hogy hogy és miért alakult így, más nem.. Ha őszintén tudunk erről beszélni akkor ez nem lehetne akadály..
2019. jan. 19. 18:57
 4/22 anonim ***** válasza:
54%
Én 23 szűz nő vagyok és én sem vagyok bányarém sok pasim volt akik eltek haltak ertem es mindenaron meg akartak szerezni a puncimat de en ugy gondolom annak fogom odaadni akiben 100%ban megbizok és szerelmes vagyok belé
2019. jan. 19. 19:02
 5/22 anonim ***** válasza:
25%

Uhh ez kemeny

De hajra, bár nem tudom h lenne türelmük egyes férfiaknak

2019. jan. 19. 19:03
 6/22 anonim ***** válasza:
56%
Kb annyi esélyed van, mint amennyi eddig is volt.
2019. jan. 19. 19:06
 7/22 anonim ***** válasza:
56%

hát kapcsolatban mikor állnál készen a szexre?

sokáig nem tudod titkolni

2019. jan. 19. 19:06
 8/22 anonim ***** válasza:
78%

Én 28 vagyok és szűz,de nem szégyenlem egy cseppet se...pasijaim voltak,velük nem volt kedvem elveszteni,majd ha lesz valaki olyan,akivel komolyan gondolom,akkor megtörténik majd.

Nem görcsölök rá és nem is zavar,hogy itt tartok.Neked se kéne ezen aggódni...

2019. jan. 19. 19:08
 9/22 anonim ***** válasza:
52%

Legyünk teljesen őszinték. Nem normális dolog. Szinte biztos, hogy van valami gond ha a külső oké akkor valami lelki probléma lesz.

Akik meg azt írjak hogy nem akarta elveszíteni az is érdekes.

Az is lehet, hogy aszexualis az illető csak nem is gondolja.

2019. jan. 19. 19:12
 10/22 anonim ***** válasza:
78%
Én 27 voltam mikor elveszítettem. Egyszerűen nem volt olyan srác akit kívántam volna. Az első pettingeknél nem mondtam el, mert féltem, hogy így nem kellenék, aztán az első szex előtt közöltem, de semmi negatívat nem váltott ki a srácból.
2019. jan. 19. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!