Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem igazságtalan az hogy valaki már tízen éves kora óta szexel, van aki meg húszon évesen is szűz?
Annyira szomorú ez szerintem. Későn vesztettem el én is, és tudom hogy milyen rossz érzés.
Szerintetek nem igazságtalan ez, hogy valaki szeretne szexelni, de nincs kivel? Valakinek meg szinte csak oda pottyan egy lány 15 évesen.
miért lenne igazságtalan?
rinya az megy
Nem igazságtalan, mindenki úgy alakitja az életét ahogy akarja.
Biztos nem csak úgy oda pottyant egy lány a 15 éves fiúhoz, hanem tett érte udvarolt stb, és nem várt arra h vki majd megsajnálja.
De igen, ez igazságtalanság. Mint fentebb írták, az élet igazságtalan. Az élet nem nézni azt, h te milyen rendes, okos srác vagy, a nők is leszarják, felőlük, akár szűzen is meghalhatsz. Odafönt nem sajnálnak az anygyalok, és nem pottyantanak egy kislányt az öledbe.
Ez a te magánügyed...és igen tenni kell érte, küzdeni. Na nem mindenkinek. Mert valaki született színész, összevissza hazudozik és a nők oda vannak érte. Sajnos, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!