Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányok első szexnél kinek örülnétek jobban?
Figyelt kérdés
Egy tapasztalt csávónak, vagy egy szűz fiúnak?És miért?2019. jan. 16. 14:41
1/12 anonim válasza:
Tizenévesen jobban örültem volna egy hozzám hasonló szűz srácnak, de így felnőttebb fejjel huszonévesen már egy tapasztaltabb az, akivel inkább.
2/12 anonim válasza:
Azért a tapasztaltnak, mert eleve az idősebb férfiak jönnek be. :)
5/12 anonim válasza:
Mint férfi megkérdezhetem tőletek lányok, hogy mit tud jobban egy "tapasztalt" mint egy szűz fiú, vagy mire számíttok, mint szüzek?
Hogy odafigyel miközben berakja? Mert ezt egy szűz fiú is tudja érzékelni, ha túl sok vagy, hogy mi a határ. Egyszerűen a a kommunikáció a fontos szerintem.
De várom véleményeteket erről.
6/12 anonim válasza:
Tapasztalt. Mert jó ha legalább az egyik fél tudja hogy mit csinál.
7/12 anonim válasza:
Hogyhogy mit csinál? Behelyezi a péniszét a vagináidba, ahogy előtted x csajjal is tette. Az anatómiáról mindenkinek van elképzelése.
9/12 anonim válasza:
7-es, pont ezért szeretnék tapasztaltat, mert ő tudja hogy nem annyiból áll a jó szex hogy behelyezi...
És mellesleg vaginámba, nem vagináimba. Csak egy vaginám van.
10/12 anonim válasza:
5-ös vagyok.
Remélem azért nem minden lány gondolkodik így, mert akkor minden fiú szűz marad.
És a való életben akad azért bőven férfi aki 20 felett is szűz, ne tekintsünk már úgy rájuk mint valami defektes lényekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!