Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok/pasik nektek mi a legnagyobb fantaziatok?
Figyelt kérdés
Lehet akarmilyen beteg, nem itelek el senkit:D2019. jan. 17. 23:08
11/16 anonim válasza:
10-es. A pedofil k u r va any ádat.
12/16 anonim válasza:
Én nyitott vagyok majdnem mindenre. Elég kevés dologra mondanám azt hogy nem. Például arra hogy hányjuk vagy kakkantsuk le egymást arra nemet mondanék. A BDSM-en belül meg azokra mondanék nemet hogy verjük véresre egymást vagy forró gyertya viasz. Én fojtogatni sem fojtogatnék vagy legalább is elég sokat kellene hozzá noszogatni és azt is csak akkor ha tényleg azt látnám hogy ez az amitől a partnerem boldog lenne. Ezeken felül olyan nem jut eszembe amibe nem mennék bele. Elég beteg fantáziám van.
13/16 anonim válasza:
Egyszer a húgommal és a barátnőmmel hármasban csinálni, 18 éves koromig egy szobában laktunk (1,5 évvel fiatalabb nálam), nagyon sokszor közösen masztiztunk de volt mikor segítettünk is egymásnak. Haverjaim szerint is egy nagyon szép lány és hiába a húgom nem vagyok vak én sem. Még szűz, neki is jobb lenne ha olyannal lenne először aki mindennél jobban szereti és nem okozna fájdalmat neki. Plusz az illatát szinte naponta éreztem, szeretném már az ízét is :3 Szülinapomra azt mondta valami különlegeset ad, talán össze is jön
14/16 anonim válasza:
Bocs, #13, de nekem erre rágondolni is rossz.
Pedig én ezt kevés dologra érzem, de erre igen.
15/16 anonim válasza:
Tudom hogy sok embernél kiveri a biztosítékot. De gondolj bele kicsit jobban, teljes biztonságban védekezve mivel rosszabb mint bárki mással? Ő ugyan úgy egy nő, én ugyan úgy egy férfi vagyok. Volt aki jelezte privátban, hogy undorító vagyok. De arra a kérdésemhez, hogy mi az undorító ebben mivel rosszabb mint mondjuk egy vadidegen részeg csajjal lenni, már nem tudott választ adni.
Nálunk soha nem volt tabu téma a szexualitás a családban, tényleg mindenről lehetett beszélni. Mi ebben az értékrendben nőttünk fel, számunkra nem okoz gondot egymás "felfedezése".
16/16 anonim válasza:
Csak így zsigerileg.
Nekem mondjuk nincs ellenkező nemű testvérem, fogalmam sincs, milyen az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!