Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legpiszkosabb fantaziatok?
annyira titkos, hogy még neked sem mondom el :P
amire vágyom úgy is megélem, éltem már meg több olyan dolgot ami sokaknak már túl megy a határokon és már beteges
mi a partnerrel élveztük
F
Ez tuti hogy át fog bennem értékelődni holnap reggelig, mert csak esténként vannak ilyen kósza fantáziáim, és reggel már fantázia terén is el vagyok köteleződve a barátnőmhöz (3 éves kapcsolat).
De engem az izgat sokszor fantázia szintjén, hogy egyszerre két lány szopjon le. Olykor barátnőmet szeretem ilyen történetben elképzelni, olykor két teljesen más lányt.
Főleg akkor agyalok ezen amikor néha elszólja magát, és kiviláglik hogy egy kissé, de tényleg csak egy kissé biszex hajlamai vannak. Na akkor rögtön ellövöm poénnak hogy "tudod cica...egy hónap és szülinapom van".
Szóval ez. Persze ha már ott van a két lány akkor nyilván kezdenék mindkettővel mást is az ágyban, de valamiért az orál nagyon felizgat.
21/F
Akkor ezt neked küldöm:
https://www.youtube.com/watch?v=QAeGa6qqlss
Amúgy nem tudom mennyire számít piszkos fantáziának, de én is a dominákhoz, sportos, izmos illetve küzdősportos nőkhöz vonzódom.
Szoktam olyanokra is gondolni, hogy majd „megerőszakolnak” (nem homo-alapon), kikötöznek stb. Tehát uralkodnak fölöttem :D
Pl szívesen lennék ezzel a csajszival is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!