Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korban legnagyobb a libidója a férfiaknak?
Figyelt kérdés
2018. nov. 27. 23:14
2/17 anonim válasza:
Nekem 16-19 évesen volt brutál-erős. Még egy orvosi vizsgálattól is felállt (nem, nem urológián!).
3/17 anonim válasza:
Eltérő, a tesztoszteron kb 16-24 éves korban van maxon.
7/17 anonim válasza:
Akik huszonéveket írnak, nem tudom komolyan gondolják-e. Ti tényleg most recskáztok a legtöbbet, most kívánjátok a szexet legtöbbet?
Emlékezzetek vissza a kb 14-16 éves korotokra, vagy úgy általában 20 előttre. Most sem mondanám magam olyannak, aki nem kívánja a szexet, de középiskolás éveimben konkrétan majdnem felrobbantam, emlékszem, pedig állandóan csináltam.
25/F
9/17 anonim válasza:
61 évesen elég jól működik de nőkre már nem csak fiúkra de arra nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!