Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el sokan az underageket?
Miért ítéli el a többség az underageket (18 alattiak) a BDSM-ben?
Egy underage nem érdeklődhet a BDSM iránt?
Ki ítéli el?
Nekem volt olyan 17 éves barátnőm, akit frankón össze kellett kötözni és visszaélni a helyzettel.
Seggbe, szájba, mindenhová, az se baj, ha fáj vagy nem egyedül dugom.
Nem véletlenül hívtam olyankor Laura-nak :D
14 éves koromtól érdekelt/érdekel a BDSM
Senki nem ítélt el Soha mert fiatal kislányként már kacsintgattam a téma felé és még azt se tudtam mi az a szex
Itt nem elitélésről van szó.
Hanem a kor és érettség a meghatározó.
Illetve ha rosszúl alakul egy szeánsz. Akkor kiskorú sérelmére elkövetett bántalmazásról beszélünk.
A kíváncsíság sokszor meggondolatlanságig hajtja a fiatal lányokat. Viszont ha bekövetkezik a baj. Akkor minden hárul a domináns bra. Vagy is a mesterre.
Sokan tévedésbe vagytok.
Mert ilyenkor a szub fél átadja magát,s onnantól mi vagyunk felelősek értetek.
Minket csak egy dolog véd meg. Ami elméletben a ti menekülő,vagy szabaduló szavatok.
Ha ezt nem mondjátok ki mert élvezitek a fájdalmat,ami életveszélyes és végzetes,maradandó is lehet.
Akko mi a rutinunkra,és tapasztalatunkra,és anatómiai ismeretünkre vagyunk hagyatkozva.
Ez (nem) játék. Ez annál több.
under (alatt) age (kor)
Magyarán kiskorú.
Igaza van a kilencesnek.
Valóban durva unalmas már ez az angol majomkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!