Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik sokan azt, hogy kövér nővel nehézkesebb a szex?
Figyelt kérdés
Kövér nő és kövér férfi párok is könnyedén szexelnek.2018. dec. 31. 16:17
2/14 anonim válasza:
Hát azért vannak bizonyos pózok amik nem kényelmesek túlsúllyal vagy nem úgy fértek a másikhoz oda..
3/14 anonim válasza:
Voltam kover novel sokkal nehezebb es kenyelmetlenebb mint egy vekony csajszoval. Megvan mondjuk az elonye is ha egyszer beteszed egyet kettot loksz rajta es reggelig hullamzik nem kimerito
4/14 anonim válasza:
Mert az. Minden kövér ember nehezebben mozog eleve mint egy egészséges méretű.
5/14 alonelyman válasza:
Mert tényleg nehezebb, nehezebb hozzáférni nagy segg nagy combok, kényelmetlenebb sok póz, vannak pózok amiket nem lehet vele, még egy egyszerű nyalás is nehézkes mert a puncijuk is dagi
6/14 anonim válasza:
Voltam túlsúlyos lánnyal.
S tényleg nem minden kivitelezhető.
De nem annyira megoldhatatlan probléma.
7/14 anonim válasza:
Fizikálisan nehéz a szex, fárasztó a fizikai mozgás. Számít ki milyen fizikai állapotban van.
8/14 anonim válasza:
Nekem azért nehézkes, mert kövér nő nem tudna felizgatni, így el sem jutnék vele a szexuális együttlétig. Valljuk be, nem túl izgató egy túlsúlyos ember.
9/14 anonim válasza:
Azért mert valóban az
Csak vegyünk egy egyszerű mozgásformát, a lépcsőzést. Amíg egy normál testalkatú ember vidáman felszalad pár emeletet, addig a legtöbb túlsúlyos az első félemeletnél oxigénsátorra vágyakozik
Túlsúllyal minden mozgás kicsit nehezebb. Nem csak a súly miatt, hanem háj miatt is, ami sokféle mozgás közben útban van
Az hogy “könnyedén szexelnek” nem tükrözi a valóságot.
Én mindig is vékony voltam, de a nővérem duci. És jókat szoktunk nevetni a szex sztrorijain. Például amíg engem könnyedén felemel egy pasi és könnyedén pozitúrát váltunk, addig náluk hosszú percekig tart, mire az egyik a másik fölé kerül.
10/14 anonim válasza:
Mert az is. Lovaglópóz vagy kizárt, vagy nagyon nehezen megy, meg a legkirályabb érzés, még a legelején, mikor felkapom a csajomat az ölembe, és úgy csókolózunk, stb. Na mivel nem vagyok olyan kondiban, hogy mondjuk 100 kg-ot felkapjak... szóval érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!