Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol találhatok erre könnyen partnert?
Sziasztok! Kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet az anális szex egy nővel, de csak egyszer, hogy mégis milyen.
Hol keresnétek erre partnert? Tinder vagy ilyesmi?
Hivatásoshoz menjen az, akinek két anyja van, és nem is szánalomból kell, csak sima kíváncsiság, ugyanis eddigi partnereim egyike se vállalta be velem, ami nem baj, csak attól még a gondolat megvan, hogy milyen lehet. Csak e célból meg nem keresek barátnőt, mivel egy kapcsolatot nem ez határozza meg. Az utcán meg vicces lenne ezzel valakit leszólítani :D
Persze csak közös megegyezés alapján, mert a francnak sem hiányzik, hogy valakinek a lelki világa sérüljön, akkor inkább én mondok nemet a dologra.
Savazni ér :D
Azért remélem, hogy valaki tud rá egy jó választ :D
25F Bp
"Hivatásoshoz menjen az, akinek két anyja van, és nem is szánalomból kell"
Ez gusztustalan volt. Itt érdeklődsz egy női segglyukért, mert kíváncsi vagy, de lenézed a fizetős szakmát, ami pont az olyan vágyakért jött létre ami neked is kell. Szégyelld magad, amiért egyik oldalt ilyeneket írsz, másik oldalt pedig csak testileg akarsz kihasználni valakit, mert éppen ilyen kedved van. Álszent!
Kedves 2-es
Nem használok ki senkit sem. Akkor használnám ki, ha azt hazudnám neki, hogy kapcsolatot szeretnék, közben csak szexre kell. Na ez a kihasználás. Ha tudja, hogy mit szeretnék és ő benne van, mert ez neki is jó, akkor az még véletlenül sem kihasználás.
Ja és nem azért, mert ilyen kedvem van, hanem mert már egy jó ideje piszkál a dolog, csak sose olyan lánnyal akadtam össze, aki szeretné.
Nem az első lenne, akivel innen lefekszek :D
Csak most kifejezetten ezt szeretném kipróbálni :D
Bár, ahogy a kérdésből is kiderülhetett volna, kifejezetten erre való platformot keresek. Legalább is egyértelműen leírtam.
Szerintem erre nem sok esély van. Azok a lányok akik még nem probaltak , nem is egy ilyen ajánlatra fogják . Azok akik csináljak de nem szeretik azoknal se vagy nyerő mert ők még csak engedik olyan pasiknak akiket nagyon szeretnek.
És vannak azok a nők mint én akik csináljak és imádják , de ilyenek még nem kezdenek e téren tapasztalatlan pasival , mert egy hozzá nem ertovel az anál sem nem jó se nem kielégítő. Az meg fontos azért .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!