Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhatok így partnert szerintetek tinderen? 24f
Sosem használtam még netes társkeresőt, picit lealacsonyítónak tartom ezért nem adnám hozzá az arcom. Így úgy gondoltam pusztán arc nélkül, csak félmeztelen képpel regisztrálok, meglátjuk mi lesz (még ha ezzel el is könyvelnek parasztnak).
Hogy miért tennék ilyet? Most egy hosszabb ideig Nyíregyházán vagyok édesapámnál (egyetemen szünet, munkában szabadság), nem ismerek itt senkit, egyedül nem indulok bele a vakvilágba ismerkedni. Na meg kíváncsiság :D
Külsőmről annyit hogy 14 éves korom óta járok konditerembe, egyéb sportok (szóval a testem beképzeltség nélkül kb kifogástalan ha a lánynak tetszik az izmos test, ezért tennék ki ilyen képet), 192 centi vagyok és helyesnek is tartanak egyébként. Na, szerintetek próbáljam ki? Vagy nagyon gáz lenne?
Megérhetne egy próbát, de nem Nyíregyházán lakom, ide nem szeretnék komoly kapcsolatot.
Szextárskeresőn nem gondolkodtam, jár még oda valaki fizetősökön kívül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!