Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen melltartót vegyek a barátnőmnek ami paszolna rá?
Nézd meg az egyik melltartóját!
Belülre szokták varrni a címkét, amin rajta van a méret.
Ááá, ez csak mellényúlás lehet. Számít a fazon és a varrás is. Lehet kényelmetlen lesz neki, bevág, stb, pedig méretre elvileg jó. Ezt nem véletlenül intézzük próbálással.
Ha jót akarsz akkor menj rendes fehérnemű boltba, ahol csak fehérnemű van és az eladó segít. Márkás helyen igényesebbek a termékek is, ne gagyi kínait vegyél. Azoknak még a számozása ia rossz.
Intimissimiben vannak a legjobb melltartók
Barátnőmmel közösen vásárolunk ott a tipikusal vagyunk én a bögyös ő a faros
Mindig kapunk ott alsót és felsőt is. De pl a womans secret is jó üzlet de intimissimiben több a közvetlen eladó
"Márkás helyen igényesebbek a termékek is, ne gagyi kínait vegyél. Azoknak még a számozása ia rossz."
Azért ezt cáfolnám. Nekem c-s a méretem, tehát még nem is kimondottan nagy, mégsem találtam a márkásból megfelelőt, eddig egy volt olyan, de az meg el volt méretezve, mert E-s volt beleírva. A kínaiból viszont mindig találtam megfelelelőt, C-s méretben. Másféle ruhát én sem vennék onnan, de a melltartókban kifejezetten jók.
Kérdező! Inkább vegyél mást, mert többféle fazon van, nem biztos, hogy a barátnőd szereti azt, ami neked tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!