Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Detroit Become Human… mások...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Detroit Become Human… mások is éreznek így?

Figyelt kérdés

Nehéz erről beszélnem. Ezért is itt erről. És tudom hogy sok troll. Most rengeteg kritikát fog írni. De az a helyzet, hogy szexuális vágyat érzek, Detroit Become Human című PlayStation játék (Szerrintem sokkalminkább interaktív film) egyik karaktere iránt. Kara iránt…

Vajon egyedül vagyok? Vagy mások is éreznek így egy-egy karakter iránt a játékból?

Megértem, ha neked is nehéz írni erről. Ezért épp elég ha csak egy rövid mondattal írod le melyik karakter fogott meg téged. És a már itt megszokott F vagy N betűvel jelezd, hogy Férfi vagy nő vagy. A bátrabbak pedig kérem írják le az életkorukat…

Csak tudni szeretném hányan vagyunk, akik hasonlóképp érzünk…

Akik szemfülesek észre vehetik, hogy ezt a kérdést kitettem mind a hetero mind a biszex mind a leszbikus kategóriába. Mindezt azért. mert ez a kérdés mindenkihez szól.

2019. jan. 11. 10:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Én nekem nincs ilyen ennyi idősen. Még 10-en évesen volt max, hogy tényleg milyen lenne ha. De ez inkább addig tart míg az ember nem felnőtt és nincs is igazán tapasztalata. Az ilyen szexjátékokat is inkább szüzek, vagy nagyon tapasztalatlanok tolják. Felnőtt embert már nem vonz és nem azért, mert játék. Hanem, mert az mindig is stilizált és nem életszerű marad. Ha valaki a japánokat emlegeti, a japán férfiak harmada 35 évesen még szűz.

De kamasz koromban próbálok most vájkálni, hogy mik, vagy kik voltak akik beindítottak. Talán azt hiszem pl. DOA-ból Christie, mellesleg nem is nagyon toltam soha a DOA egyik részét sem. Biztos volt még más, de nem igazán emlékszem már, most csak ez van meg.

2019. jan. 11. 16:31
 12/13 anonim válasza:
Szia! Nekem nem ennél, de éreztem már ilyet. Ami azért volt érdekes, mert egy szimpla animében (nem hentai) volt ilyen. A sakura trickben levő Yuu-chan volt az, akinél ilyet éreztem. Elélveztem és többet akartam, többet és többet. Nyilván valós emberek is iránt érzek ilyeneket, de nyaaaa. L/Bi
2019. jan. 11. 17:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Mint az utolsónál, nekem is másnál volt ilyen, szintén egy nem hentai animében. Happy Sugar Life-ból Shio-chan. (Asszem pedofil vagyok...)
2019. febr. 17. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!