Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok mit éreznek a behatolás pillanatában?
Figyelt kérdés
Van olyan megnyugvás érzés is,hogy na végre...?2018. máj. 26. 16:05
1/11 anonim válasza:
Nem megnyugvást érzek.
Inkább olyan jóleső érzést, hasonlatos a kielégüléshez, de nem olyan intenzív.
Szeretem azt az érzést.
2/11 anonim válasza:
3/11 A kérdező kommentje:
És ha a fiú játszik egy picit, és többször eljátssza a behatolást az jó,vagy ha már benn van akkor maradjon is ott?
2018. máj. 26. 16:18
4/11 anonim válasza:
Én imádom, ha többször kiveszi és újra berakja, mert magát a behatolást imádom. Nem tudnám megmondani, hogy milyen, csak baromi jó érzés. De nem az általad használt megnyugvás. :)
35n
5/11 anonim válasza:
Nen tudom megfogalmazni,de jó. A többszöri behatolás is fantasztikus.
6/11 anonim válasza:
Az első gondolatom, hogy mélyebbre.
7/11 anonim válasza:
Én meg pont hogy csak az egy két behatolást élvezem, és inkább úgy szeretem ha bennem marad és mozog mint hogy 20szor kihúzza és beteszi
8/11 anonim válasza:
Azt, hogy ".. még, még még.." :)
25N
9/11 anonim válasza:
Nem megnyugvást... Hanem melegséget mintha minden a helyére kerülne :D nem tudom hogy mondjam. De nagyon kellemes és beindulok mégjobban
Imádom főleg ha ki be teszi hát attól kész vagyok teljesen.
10/11 anonim válasza:
Gyűrűzve tágulok. Ceretem ha benem van. Mozgunk, kicsit kihuz, bedug.
Teljesen ki, és többször be, ezt nem igazán szeretem.
Jobban nem tudom leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!