Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem tudok elelvezni sehogyan se? 20/N
Van parom. Egy hete mar nem tudok elelvezni barhogy is probaljuk. Eddig nagyon jol ment, elvitt huvelyben is, csikloban is. Egymas utan 3x is elmentem. De most semmi! Parommal szeretjuk egymast, es tesz is elegge erte hogy elelvezzek de most nem megy! Csiklo vibratorral is szoktuk, o kozben G zik azzal max 2 perc szokott lenni ugy. De nemreg ( 8napja) megbetegettem, natha hurutos kohoges egycsomo antibiotikumot kaptam. 7napja minden nap probaljuk, 1-2oran keresztul es semmi.. pedig ugyan ugy csinalja mint mikor elveztem.. 8napja mentem el utoljara, mar nagyon faj a csiklom kb szetdurran. Csinaljuk de mar az erzest sem erzem, semmi jo, csak azt hogy rezeg a vibri a csiklomon vagy epp ott a nyelve a paromnak. Na most lelkileg se vagyok a toppon. Vajon mitol lehet? Tapasztaltatok mar ilyet? Lehet hogy azert mert beteg vagyok? Mit csinaljak, hogy vegre elelvezhessek?
Negativ valaszolok mellozzenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!