Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért undorodik sok férfi a saját spermájától?
Most azokról van szó, akik azt szeretik, ha a nő szájába élvezhetnek, sőt akár elvárják, hogy le is nyelje.
Nem akarnak smárolni vele, miután elélveztek.
Miért undorodnak saját maguktól?
Semmi gond nincs vele én szoktam utána a párommal
23/f
Én egyáltalán nem undorodok tőle. Időnként megkóstolom, mert odafigyelek rá, hogy jó íze legyen. Ja és miután a barátnőm szájába élvezek, alap hogy megcsókolom.
20/F
Maga a szopás közben, ha megáll még simán smárolok. De csak mert nem teljesen józan olyankor az ember. Higgadt, normál állapotban, már akkor is ódzkodnék kicsit talán. De beleélvezés után kizárt dolog.
Miért undorodom magamtól, mert férfi vagyok. És nem veszem a számba se azt ami férfié és sem azt ami férfiból jön. Se magamét, se másét. Mert nem, hogy vonzó, hanem taszító.
Persze tudom, hogy sok ember simán a saját vizeletét is megissza, meg még rosszabb és arra is úgy gondolják, hogy teljesen rendben van. Csak "kísérletezik". Végül is az állatok is csinálják, így miért ne nyalogathatná már akkor mindenki bármelyik nyílását a nyílt utcán is nem?
Még azt is megindokolom neked, hogy fordítva pedig miért várja el akaratlanul az ember, hogy a lány ne undorodjon magától. Először is lányból csak sima sós víz folyik. Mert a hüvelyváladék lényegében az. Vagy extrém esetben extra híg vizelet. Másodszor az előbb kifejtetteket átültetve a másik nembe, a nők egymástól amúgy sem viszolyognak annyira mint a férfiak egymástól.
Meg ők a szebbik nem, akkor mi a csúnyábbik, akkor a csúnyább had ne kérjen magából, csak a szebbik!
De ettől függetlenül hiába zavarna, hogy ha egy lány nem akar megcsókolni miután nyaltam, ettől függetlenül megérteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!