Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hasonló érzése valakinek?
Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy már egy ideje nincs barátom, és lány létemre nagyon vágyom arra, hogy valakihez odabújjak, esetleg petting, orál. De valahogy az annyira nem hiányzik. Mitől lehet ez?2019. jan. 10. 17:20
11/11 anonim válasza:
Ha valakinek sokáig nincs senkije, akkor nem maga a szex, hanem az intimitás fog hiányozni. Elvileg az ember szociális lény, vagy mi fene. Hiába zárkózott, vagy antiszociális valaki, attól még az ilyen emberek 99,99%-nak, akkor is igénye van valakire. Maga az érzés, hogy azért nincs egyedül. És ez a késztetés nem kell, hogy magába foglalja a szexet mint aktust. A szociális mivoltunk evolúciós fegyverünk és a legerősebb. Az ember egyedül meghal a természetben, de csoportosan bármit leküzd. Ez a késztetésünk tompulhat gyerekkortól kezdve megélt dolgok miatt, de meg nem szűnhet. A legtermészetesebb dolog így érezni és, hogy magát a szexet annyira nem kívánod. Mint mondtam én is voltam így férfiként. Lelki és sok egyéb probléma miatt a 20-as éveim tisztes részét egyedül töltöttem. Nekem sem a szex hiányzott egy idő után, hanem az amit mondasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!