Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, beszéljek-e erről az öcsémmel. Lányok, akiknek van öccse, hasonló szitu?
Szóval van egy 17 éves öcsém, akivel eléggé jó a kapcsolatunk. Nálunk a családban sosem volt tabu a meztelenség és divat a szégyenlősködés, azután se, hogy én, aztán ő elkezdtünk nemileg érni. Kiskorunkban naturista strandra is jártunk a szüleimmel.
Viszont azt vettem észre magamon az utóbbi hónapokban, hogy a kelleténél jobban foglalkoztat a szerszáma, ugyanis elképesztő nagy lett neki. Egyszerűen nem lehet nem nézni, amikor tusol, jön-megy pucéran a lakásban, és himbálózik a kolbásza, vagy öltözködik, vagy sokszor leheveredik az ágyára meztelenül fürdés után és nyomkodja a telóját. Apának se kicsi, de az övé hatalmas ernyedten is. Szerintem egyébként tudatában is van vele, és lehet, hogy provokál is engem. Azt is meghúzta már, hogy bementem fogat mosni a fürdőszobába, ő meg kiszállt a kádból merev dákóval, és láttam, hogy figyeli a reakciómat. Nyilván el voltam képedve, mert az alapból is óriási szerszáma még nagyobb volt erekcióban.
És az a durva, hogy a barátom is szóba hozta már, hogy öcsémnek mekkora van, és hogy nem zavar-e, hogy neki meg kis mérete van (öltöztek meg tusoltak már együtt strandon, uszodában, focizás után is – elég jóban vannak).
Akinek van fiútesója, az mit gondol erről? Voltatok hasonló helyzetben? Ti mit tennétek? Hozzam szóba? Az valahogy olyan kínos lenne, ha pont 17 év után hoznám fel, hogy takargassa magát, amikor ez nálunk természetes dolog.
normális hogy nézi
ha neked is lenne egy nagy mellű nővéred aki
meztelenül járkálna te is néznéd
Nem vagyok egy prűd,szégyenlős alkat,nálunk is természetes volt,hogy 1-1 pillanatra láttuk egymást meztelenül a családtagjaimmal,de azt el nem tudom képzelni,hogy egy 17 éves srác totál meztelenül jár-kel a lakásban.
Azt értem,hogy ti gyerekként megszoktátok,hogy nem tabu a pucérság,de ez már bárki bármit mondd,beteges..
Főleg,hogy álló farokkal is simán mutogatja magát.Nyugodtan szólj neki,hogy már nem vagytok gyerekek és nem illik csupaszon járkálnia,ha nincs egyedül,hiszen te sem csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!