Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok, jár (t) valaki hasonló cipőben?
Most ért véget az első kapcsolatom,ami 2 évig tartott. Vele vesztettem el,de a szexuális életünk végig borzalmas volt. Alig voltunk együtt,ha mégis,akkor is unalmas volt,soha nem történt semmi. Annyira elment tőle a kedvem,hogy ha próbálkozott,vagy elutasítottam,vagy pedig majdnem elaludtam közben. Próbáltam változtatni,beszéltem is vele erről,de férfi létére sokkal prűdebb volt nálam,így süket fülekre találtam.
A kapcsolat vége felé,illetve mostanában nagyon megnőtt a libidóm,bármit megtennék,hogy akadjon valaki a horogra. Viszont az önbizalmam a padló alatt van,mert a szexuális kultúrám egy szűz lányéval ér fel. Emiatt nem merek lazább kapcsolatot keresni,borzalmas lehetek az ágyban. :(
Kérlek segítsetek,meséljetek. Bármilyen tanácsot,sztorit,ötletet szívesen fogadok,privát üzeneteket azonban nem kérek.
20/L
Keress egy ért, odafigyelő, neked örömet adni akaró férfit.
Nem te vagy rossz, hanem önző volt a pasid.
Nekem írhatsz privátot :)
27 évesen ugyanitt tartok, ugyanilyen okokból.
Próbáltam másokkal, hiába volt köztük kedves, rendes, intelligens, a szex sosem ment. És nem rajtam múlt, én elbírnám gyakran.
Ez egyáltalán nem a te hibád, és neked kell összeszedned magad. Nagyon nehéz a helyzet, ismerem. De ha most fel tudsz , akkor az az egész életedre kihatással lesz.
Egyébként pedig biztos vagyok benne, hogy semmi okod az önbizalomhiányra.
Ha van kedved beszélni, írj nyugodtan.
Én például kedvelem az ilyen nőket
Mármint akik járatosak a témában de esetlennek érzik magukat.
Mert szeretek irányítani de nem kell mindent elölről kezdeni, lényegében csak a rendszert kell megtanítani
És az ilyen esetlenkedèsekből általában egy mosolygós emlék válik... Ami jó
Köszönöm az intelligens,segítőkész válaszokat. Privát üzenetekre is válaszoltam,amennyiben azok nem arról szóltak,hogy ők mi mindenre tanítanának meg.
Továbbra is várom az ötleteket,tapasztalatokat. :)
Nincs veled gond, csak egy figyelmes partnerre van szukseged. A szexualis kultura az nem mervado, plane az elso alkalommal, annak akkor van elonye, ha mar rutinszeruen megy a dolog es ujitani akartok. Ne gorcsolj, menni fog.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!