Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatal lányok, jár (t) valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lányok, jár (t) valaki hasonló cipőben?

Figyelt kérdés

Most ért véget az első kapcsolatom,ami 2 évig tartott. Vele vesztettem el,de a szexuális életünk végig borzalmas volt. Alig voltunk együtt,ha mégis,akkor is unalmas volt,soha nem történt semmi. Annyira elment tőle a kedvem,hogy ha próbálkozott,vagy elutasítottam,vagy pedig majdnem elaludtam közben. Próbáltam változtatni,beszéltem is vele erről,de férfi létére sokkal prűdebb volt nálam,így süket fülekre találtam.

A kapcsolat vége felé,illetve mostanában nagyon megnőtt a libidóm,bármit megtennék,hogy akadjon valaki a horogra. Viszont az önbizalmam a padló alatt van,mert a szexuális kultúrám egy szűz lányéval ér fel. Emiatt nem merek lazább kapcsolatot keresni,borzalmas lehetek az ágyban. :(

Kérlek segítsetek,meséljetek. Bármilyen tanácsot,sztorit,ötletet szívesen fogadok,privát üzeneteket azonban nem kérek.

20/L

2018. dec. 18. 18:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ismét köszönöm mindenkinek!

Aki úgy érzi,hogy nem kapott választ a normális stílusban megírt üzenetére,nyugodtan írjon megint. Szerintem el tudjátok képzelni,hány privátot kaptam,a nem tolakodó levelek elveszhettek a sok perverz ajánlat között.

Az exemmel röviden és tömören az volt a baj,hogy semmire nem volt nyitott,mindig csak ugyan arra az egy-két dologra volt hajlandó. Ha pedig nem feküdtem úgy,mint egy fadarab,hanem szerettem volna tenni valamit én is,akkor kb le lettem szidva.

2018. dec. 18. 23:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Tuti perverz vagyok. Sajnálatos módon én megpróbálok itt is ismerkedni. Szerintem normális módon. De a legtöbben csak szivatják itt az embert, így erre nincs esély. Sok sikert neked a továbbiakban.
2018. dec. 19. 07:49
 13/14 anonim ***** válasza:

sztori:

feleségem 24 éves volt, mikor összejött velem, előtte szörnyű kapcsolata volt, megutálta a szexet, úgy hitte, hogy az egy eltúlzott hülyeség, amit csak Hollywood talált ki és semmi jó nincs benne.

Ma már szinte orgiázunk és annyi orgazmusa van egy éjszaka, hogy már számolni sem tudja

2018. dec. 19. 08:43
 14/14 anonim ***** válasza:
41%

Internetes párkeresőkre gondoltál már? Esetleg mi lenne, ha egy szűz pasival próbálnád meg? Előtte biztosan nem éreznéd magad kellemetlenül.

Mi jön be neked egy pasin? Neked milyen a külsőd?

2018. dec. 19. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!