Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány aki nemet mondana egy 20 centis farokra?
Figyelt kérdés
Vetkőzik le a fiú, és meglátod a merev farkát ami olyan 20 cm körüli.
Engednéd hogy beléd rakja?
2019. jan. 10. 15:43
11/16 anonim válasza:
Kell a francnak akkora,mit csináljak vele?
Be se fér.
12/16 anonim válasza:
eddig még soha nem történt ilyen a nagyobb méretem miatt
13/16 anonim válasza:
En valoszinuleg visszautasitanam,hacsak nem eletem szerelme lenne az illeto.
14/16 anonim válasza:
Nekem 19,5 cm-es, de eddig még egyetlen nő sem mondott nemet. (Legalábbis emiatt nem.) Őszintén szólva, én furcsállnám is a dolgot, ha emiatt nemet mondana. Igaz, némelyik csajnak fájt időnként, de egy hosszabb előjáték csodákra képes.
15/16 anonim válasza:
Ha alkalmi/szexkapcsolat, nemet mondanék, illetve akkor is, ha még nem komoly. Ha szeretem a férfit, akkor nem, de nem viselném túl jól, ismerem a határaimat, így tudom, hogy nagy küzdelem lenne. (A legnagyobb, amivel dolgom volt, 17-18 centi volt, de bizonyos pózokat pl nem bírtam)
16/16 anonim válasza:
#9 csodálatos lány lehetsz.
17-18 évesn a 19-20 centis f@$z már csak kisebb gondot okoz. Egyszerűen káprázatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!