Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nem megy rá a farkamra ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem megy rá a farkamra ez a gumi akkor az azt jeleni hogy az átlagosnál vastagabb a farkam?

Figyelt kérdés

Makkomat nagy nehezen bele tudom tuszkolni, de görgetni nem tudom mert nagyon szűk rá.

Et a fajta gumit próbáltam:

[link]

2019. jan. 10. 14:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

A masculanok többsége 53mm névleges szélességű, szóval elég kicsi.

Keress 56 miliset

2019. jan. 10. 15:21
 12/22 anonim ***** válasza:
Ezt a sok kamusz hogy nem tudja felhizni mert csak suta, exemnek a 23 centisre is rá ment igaz szoritotta de simán felhuzom a lábamra is ha kell
2019. jan. 10. 15:21
 13/22 anonim ***** válasza:
Mi is küzdöttünk a férjemmel. Nem jó rá. My Size óvszert rendeltünk a neten és hosszas keresgélés után a 64mmes lett jó. Van más méret is, nem csak ezek a standard keskenyek. Próbálkozz!
2019. jan. 10. 15:22
 14/22 Gyépésmérnök ***** válasza:

Ez most egy ilyen direkt marketing?

Jelentkezett már valaki privátban a lőcsödre?

2019. jan. 10. 15:27
 15/22 anonim ***** válasza:
70%

Tudatlanok. Tényleg, mind.

Ha egy gumiba passzírozni kell a farkad, akkor az már nem jó. Ha keservesen görgeted le és nagyon szorít, akkor az kicsi rád és könnyen elszakad.

A karod nem olyan érzékeny és hidd el, hogy keményebb! Kipróbálhatjuk, hogy az álló pömpölődre rárakok egy 15 kg-t és mennyit bír, vagy a karod mennyit bír.

A kérdésre a válasz pedig, hogy nem nagyobb különösebben az átlagosnál, csak az átlag gumi, az 56mm-es. Amire semmire nincs írva, az is ekkora átmérőjű. Ez a gumi átmérő, de ez kb. 40mm-es átmérőjű péniszre jó max és 15 centi hosszúságig nyúlik, ha jól emlékszem. Ez azért van, mert nem régiókra, hanem Európára van átlagolva és sok országban igen kicsi tud lenni az átlag. Szóval nálunk ez még átlagos méret, de sajna ettől még szenvedni kell az L-el, mert ezt az 56mm-t M méretnek is hívják.

Neked lehet L-es kell. Hogy ha az is nagyon rossz, akkor meg XL-es. Viszont ha csak az XL-es jó, akkor már lehet mondani, hogy átlagon felül vagy. Az L-es, vagyis a 60mm-es az 45mm átmérőig, vagy kb. 140mm-es körkerületig optimális és 19 centiig nyúlik. Ha az L határáig vagy mint én, akkor az még átlagos. Persze akadni mindig fog akadni olyan keveset élt lány, aki erre azt mondja, hogy nagy, de nagy átlagban nálunk még nem vastag. Az XL amúgy 64mm-es és 50mm-ig jó. Az XXL pedig 67mm-es és nyilván 50+ mm-es pénisz átmérőre való, vagyis az a legnagyobb.

Érdemes a méretedre valót venni, mert nem csak a kényelem miatt, hanem a biztonság miatt is fontos. Ha kicsi rád könnyen kiszakadhat, hiába van rajt esetleg, hogy safe. Tapasztalat. Most nem reklámoznék itt márkákat és helyeket, hogy hol lehet kapni nem átlag méretű óvszereket

2019. jan. 10. 15:35
 16/22 anonim ***** válasza:
Ja még annyit, hogy az én tanácsom, hogy ha tényleg ilyen 4,5 centi vastag a micsodád, vagy ilyen 14-14,5 a kerülete, akkor még nem menj át az XL méretbe csak azért, mert papíron már lehetne. Ha így XL-es méretet veszel és kicsit lankad időnként egy rövid időre, akkor egy picit gyűrődhet. Szóval jó az ha kicsit szorít, szorítania is kell azért, csak nem mindegy, hogy belehalsz annyira, vagy csak egy picit kényelmetlen. Az óvszer kényelmetlen, ez van
2019. jan. 10. 15:40
 17/22 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszodat utolsó!

4.5 cm vastag.

Akkor az 56 os jó lesz rá?

2019. jan. 10. 15:45
 18/22 anonim ***** válasza:
Nekem is kb 5 cm(nem hosszbanXD)és nem megy rá. Illetve rámegy de belilul mint az ujjad mikor elszorítod. Tényleg kicsik. Örülj neki ha nem is sikerült feltenni, én anno felerőltettem és el is szakadt, hála istennek észre vettem egyből.
2019. jan. 10. 16:25
 19/22 anonim ***** válasza:
imádom a vastag dákokat,ahogy elszorulnak a gumitol hmm
2019. jan. 11. 09:20
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem, 4,5 vastagra 60mm-es kell. Azt mondtam, hogy papíron arra kb. már 64-erst is ajánlják, de a 60mm-es jó még. Mint írtam valahol L-es méretnek tüntetik fel. Az 56mm-es a standard méret
2019. jan. 11. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!